Где је мачка? 39 креативних идеја за мачко намештај

Ако сте власник кућног љубимца, сигурно ћете знати да волите кућне љубимце као што су ваша деца и да се свакодневно бринете за вас. Али ако сте власник мачака, знате то много боље, пошто су мачке везане за стан и требају своје мјесто у стану. Мачке воле авантуру, за разлику од паса, мачке не могу уживати у слободи на отвореном простору. Дајте вашој мачки гребање, прозорски праг или једноставно направити одговарајући мачји намештај. Дозволите себи да будете инспирисани нашим креативним идејама. Сигурни смо да ћете наћи нешто слично и погодно за вас у послу. Ако није - прочитајте наше ДИИ савете. Иначе, ваши софи и тапете ће ускоро изгледати стари

Намештај за кошеве: Прилагодите дизајн дневне собе за своју мачку

Кутија за намештај за мачкеМачке воле гребање ...

Кутак намештај креативан... и безбедна места за скривање

Идеја у полици за намештај у кату

... и најважнија ствар - добар поглед

Идеје за намјештај за мачке

Наравно, мачко дрво може комбиновати све омиљене забаве ваше мачке. Али зашто не на полицама? Ако сте на путу да купите полицу за свој животни простор, изаберите корак по корак. Зидне полице, као и кораци, могу се такође поставити на зид у свакој соби. Они су мултифункционални - можете ставити украсе или организовати забавне игре с картама. А зашто не двоје? Не само пењање је хоби за вашу мачку. И гребање! Само се монтирајте на предњи део кућишта који изазивају огреботине. У трговини ћете наћи такву конзолу у различитим бојама, што доноси елегантан додир у унутрашњости. Још једна добра идеја за мачку намјештаја је сисал. Идеалан је за качење ваше мачке и може се додати било ком комаду намештаја. Много популарне су сисал гребање мат, сисал кревети и наравно сисал гребање постови, које можете лако учинити и сами.

Упутство: сами направите Сисал гребање

Кухињски намештај гребањеСве што је потребно иверице из продавнице за доње плоче, округлом или квадратном дрвета за племена и наравно дугог сисала конопац за племена. Сисал је заправо најскупљи део вашег домаћег дрвета. Ако можете пронаћи фабрику ужета најбоље је. Плоче се могу пити са отпорно на огреботине тепих или само тако оставити. То можете урадити својим укусом. Најважнији део је везивање сисалног ужета. Требало би да се завија око стабљика. Али пре тога морате користити латек лепак. Везаност за сисала конопца иде од дна до врха. Почните од основе гепек и замотати веома чврсто око стабљике. На доњем и горњем крају користите спајалице за причвршћивање. Да би ваше дрво стабилно, можете користити и металне углове. Колико је велико и колико је дрво, одлучите сами.

Време за "лаку ноћ": кревет мачка је омиљено место ваше мачке 

1

Идеје за намјештај за мачке

Мачји кревет није само за спавање. Тамо ваша мачка налази заштиту и сопствену империју. Мачке воле да буду удобне и љубазне. Дакле, прави избор мачког сна је неопходан за сваког власника мачака. Постоје модерни мачји кревети у трговини који ће одговарати било ком ентеријеру. Многе мачке воле да спавају испод трпезарије и сакрију се. Изаберите сто са дном из Ратана и не морате купити додатни кревет. Направите рупу у столици и ваш омиљени љубимац ће увек бити поред тебе! Тако креативно!

Погледајте нашу изврсну галерију слика и пронађите нешто занимљиво које ће одговарати вашем дизајну и које можете лако учинити! Дајте својој мачки мјесто као што вас воли!

Цат Фурнитуре Бооксхелф

Стабло намјештаја

Идеја за дрво намјештаја

Кревет кревета за мачке

Дизајн намештаја Цат

Цат намјештај ДИИ

Цат намјештај ДИИ идеја

Цат намјештај Идеа ДИИ

Идеје за дизајн намештаја за мачке

Цат намјештај Мачко дрво

Цат намјештаја Цат трее ДИИ

Кутни намештај Мачји кревет

Даска за намештај дрвећа за мачке

Цат намјештај Мачко дрво

Идеја стола намјештаја за мачке

Кревет кревета намјештаја Цат

Кутија за намештај за мачке

Направите сами мачји намештај

Кухињски намештај домаће

Направите сами мачји намештај

Цат намјештај Путовање

Стони намјештај за мачке

Дизајн стола намјештаја

Дрво за намјештај од дрвета

Кревет кревета за мачке

катзенмоебел-књига полица

Мачји намештај на подовима

Полице за намештај од катака

Кухињска мачка

Кухињски намештај природно дрво

Домаћи мачји намештај

Кутни стол за намештај за мачке

Дрво за намјештај од дрвета

1