Израда забавних Ускрса: креативне украсне идеје за Ускрс

Као и умјетно обојена јаја, зечеви су неодвојиви део Ускрса и нису само погодни за укусно украшавање, већ и за дивне поклоне за децу и одрасле. У овом чланку показујемо вам како сами направити смешне буње из различитих материјала. Пробајте наше занатске идеје - сами или заједно са децом, и организујте незабораван Ускрс за своју породицу!

Учините забавне Ускршње зечеве ван папира

смешне ујане зечеве стварају креативне идеје за ускрсИзрада идеја смешно Ускрс зечева направљена од папираБунни сачињени од папира чине идеје украса Ускрс

смешан ујка зечић израђен од папирнатог заната

оригинал венцаница за ускршњи смешни ујка зечУскршње зечице од папира

Топпингс смешне псећи бунни

оригинални Ускршњи Бунни направљен од идеја за креативне идеје

Папирни зецеви за туторијал за Ускрс тинкер слике

1

Заједнице стварају креативне децо идеје за Ускрс

занимљиви герландски папирни буннији који украшавају Ускрс

Зајчеви праве оригиналне вреће за папир

Ускршњи бунни из Клоролла

смешне ускрс бунни из Клороллен оригиналне децо идеје Ускрс

Папирнате гарнитуре смешне псећи бунни

Папирната гарнитура Ускршњи зека украшавајући идеје за Ускрс

Направите врећице за поклон из папира Направите Ускршће зечеве

смешне Ускршње зечице направљене од папира чине оригиналну поклон идеју

Забавно је направити забавне Ускршње зечеве себе, тако да можете створити срећну атмосферу код куће и држати вас добро расположење. Наравно, најједноставнија и најбржа верзија је да направите папирне зечеве. И ево неких сјајних идеја које можете пробати код куће. На пример, са својом дјецом можете направити прекрасан вијенац са папиром Ускршњи зечеви. За ту сврху вам не треба ништа више од шареног папира у различитим бојама, жицама и лепком. Можете извлачити зечеве или користити шаблон како бисте их учинили истим. Виљанди такође могу освежити други мотиви - на пример, цвијеће, ускршња јаја, пилићи. Ако желите својим пријатељима или колегама дати предивне јаје у боји, можете направити јединствену амбалажу за свако јаје из кутије за јаја. Обојите зеца и уста зеца и залепите дуга уста. Можете додатно украшити готове паковање држањем мале петље на зечу зеца.

Направите столну декорацију и оригиналне честитке за саму Ускрс

смешне огромне принцезе зечеве зечеве

Ускршња украсна столица

направите смешне Ускршње зечеве себи

Честитке за Ускршњи узорак тинкер зека

смешне паре од јаја из јајне кутије

оригиналне честитке с смешним ујасним зајчићима

Ускршње зечеве праве декорацију стола

Честитке за Ускршњи узорак тинкер зека

Ускршња честитка са зечницом

смешна честитка Ускршња зеца

Фунни Остхасен папира може израђен као стони украс - када су, на пример, били су гости на свечаном ручку или вечери, можете писати имена на рез папира зечица и онда правити карте на сто. У раду се зец селф-маде можемо лепити на Ускрс на картицама - можете направити, на пример, са својом децом те картице за својих вршњака. Да бисте направили незабораван украс, то је најважније да пусти машти на вољу - у ствари, можете да цуте зеке и учинити све врсте бескорисних материјала, чак и од тоалет папира ролни или позадине остатак. Ако још нисте уверени, погледајте фотографије у нашој галерији!

Смешни ујка зеч од старих чарапа

Ускршите бундеве из старих чарапа

Ускршњи зец од старих чарапа

Ускршите бундеве из старих чарапа

Смешне ујане буње се лако могу направити од старих чарапа. Ову врсту зеца можете користити као Ускршње декорације или дати као савршене за играчке за децу. Да бисте сами направили такве ускршње зајнице, потребне су вам само старе чарапе, пиринач, гумени тракови, фелтинг материјал, шибљаве очи и лук. Прво напуните чарапицу коју сте одабрали пиринчем и везите гумене траке око ње како бисте формирали главу са тијелом (прва гумена трака би требала бити везана за врат, а друга за главу зеца). Затим исеците комад осјетљиве тканине за стомак зека и држите га на тијелу. Следећи корак је исецање три комада филца - два правоугаона за зубе и један троугао за нос. Затим лепити очи, зубе и нос и везати зека петљу око врата. На крају, требало би само да пресеци врх чарапа у два да обликује уши.

Направите зечеве од оштећења тканине

Врећица за поклоне Ускрсно смешне Ускршће зечеве направљене од тканине

направите смешне ујане зајнице од оштећења тканине

Направите Ускршњег зека из себе

ДИИ смешно уже бунниес

слатки зајебасти пас израђен од осјетљивог Ускрса

сами направите смешне Ускрс

Поклон врећица тканине за зубе

Поклон кесе Ускршњи зечији шаблон

Ускршњи Бунни направљен од осетљивог слатког креативног украшавања Ускрса

Уз бескорисне оштре тканине може се такође заснивати на дивним зечевима. За ову сврху вам је потребна додатна вата само од ватре. Прво треба да исечете дуплирани материјал у облику зеца (користите матрицу за то). Затим спојите ивице два дела тканине остављајући само један отвор отворен - да попуните зеца памучном вуном. Након пуњења тела, ушију и главе, овај отвор се такође затвара. Коначно, може се рећи да су идеје израде за Ускршње зечеве огромне. Према томе, пробајте ово што вам највише воли. Желимо вам незабораван Ускрс и доста забаве током израде!

1