Кратка упутства за Римску хладовину се шију

Римске жалузине су у принципу добра алтернатива традиционалним завјесама. Они освежавају собу и креирају пријатну атмосферу у соби. Ако имате лепу тканину на располагању, чак можете и шијете сами себи. У неколико једноставних корака и са мало основних знања, крајњи ефекат је могао бити стварно успешан! Обавили смо неке савете за вас. Спустите се у посао и забавите се!

Сами шишајте римску нијансу - практичан и истовремено елегантанСлепа огрлица се шије добро шијеРафроло се шири практичноРафроло је сам шио зелено

Рафроло је шљао тамно

Рафроло се шири прозирнимРафроло се шири прозирним

Рафроло се шије стила

Рафроло је сам шио зелено

Рафроло се шије сива

Рафроло сам шије наранџасто

1

Рафроло се шије смеђа

Сами потресите материјале у римску бојуРафроло се брзо шије

Рафроло се шири практично

Рафроло се шириш јефтино

Рафроло се шије креативно

Рафроло се шије бело

Рафроло се шири практично

Све што треба да направите сами себи римски су неки пословни материјали и пуно креативности! Пре свега, потребан вам је одговарајући материјал. Уверите се да је тканина довољна за то и не заборавите чињеницу да шавови увек изгубе мало дужине. Осим тога, требају вам прстенови, прстенови од пластике, четверокотно дрво, као и еиелетс, траке за петље и коначно каблови за воз и преусмеравање каблова.

Сами на самој римској нијанси - кратка упутстваРафроло се шије сива

Рафроло се брзо шије

Рафроло се шије креативно

Пре него што почнете да се баве римском хладу, морате одлуку да ли траке управник постављен вертикално или хоризонтално. Ако желите да је тканина лакша и опуштенија, одлучите се за вертикалну верзију. Водите рачуна да вам треба 25 цм тканине по једном. Ако стави већи акценат на прецизности и прецизна и строга усклађивања ваших ролетни, требало би да радије баве хоризонталним тракама. Поред тога, јер попречне шипке се убацују у варијанти са хоризонталном појасу, увек би требало да радије са широким прозорима, као и кровни прозори на првом месту. Што се тиче тканине за римску нијансу, можете своје стваралаштво ослободити. Међутим, пропали ефекат који добијате када се одлучите за полу-транспарентан, делимично провидне ткива. Дакле, у соби превлада светло и срећно расположење. Али ако идете на приватност и не желе да се напрезати очи, добродошли сте да користите специјалне легуре испарења обложене материјале који одражавају сунчеву светлост и који су такође лако чистити.

саве

1