Израда кестена – идеје и упутства за прекрасну јесенску декорацију

У овом посту ћемо вам показати како направити кестене, а ми нудимо неке одличне децо идеје за предстојећу јесен. Пратите наша упутства и импресионирајте своју породицу и госте с имагинативним украсима! Желимо вам пуно забаве и успеха!

Израда кестена - инспиративне идеје за имитацију

Божићни занати са децом инспиративне идејеса кестенима чини јесен украсса кестенима дају импресивне столне декорације јесен

Божић је тинкеринг са децом шаблонима од костију

Кестење чини импресивну јесенску декорацијуЈесен тинкер са дечијим кестенским венама

Животиње праве кестенове пауку

ДИИ са желуцима и кестенима

са кестенима чини накит

1

Животиње чине кестене паукове

Јесен је лепо доба године, пружајући нам мноштво природних рукотворних материјала - шарене листове, боровине, бундеве, јесење цвеће и, наравно, кестене. Могу се наћи било гдје од почетка јесени - на улицама, у парку или у шуми, а стварање заната је стварно забавно! Са сакупљеним кестенима можете сами направити фасцинантне декорације јесењих столова, или их пробити шилом и направити вијенац, огрлицу или смешне фигуре - могућности су огромне. Ваша деца такође могу да учествују - ово је заправо одличан начин да проведете време заједно и забавите се. И почетком зиме, могли сте да поставите украшене декорације у гардероби - заправо, кестени су одлични за заштиту мољаца! Испод ћете пронаћи три једноставна упутства и много више оригиналних занатских идеја из којих можете цртати инспирацију. Дозволите себи да будете инспирисани и уживајте у изради!

Прављење кестена: како сте?

Занатство са желијама и кестенима идеје и инспирације

Божићни занати са дечијим шаблонима

Божићни занати са шаблонима деце. Инструкције

Божићни занати са децом, кестења, креативне идеје

Прва идеја коју нудимо је за одличан кестен вијенац који можете причврстити на улазним вратима или у орману као заштиту од мољаца. Потребан вам је комад жице, клешта, шарени лук по вашем избору, лепак, фиксни навој и наравно кестени. Прво треба да користите клешта да савијате жицу као мото. Када завршите, завртите куку са петљу и поправите га неким лепком. Следећи корак је пробијање свих кестена са шљем. Узмите иглу и нит и извадите ланац. На крају, требало би чврсто везати хак са кестенским герландом. Украсите по жељи са траком или луком. И учињено! Кестење се такође може везати у кружном облику, као вијенац - ова идеја је савршена за предња врата! Погледајте фотографије изнад - они би вам дали бољу идеју.

Направите самог кестена - упутства

Кестенови праве сјајне идеје

Бастелн мит Кастаниен Како сте?

Јесен тинкер са децом кестења

Рукотворине са кестенима Кастаниенманнцхен

Тинкер са децом Јесен смешне животиње Кестења

Кестенови тинкер животиње смешне ДИИ

ДИИ са идејама кестена

Кестенови су одличан начин да направите смешне облике човјека или животиња, и ево како. Било би добро ако и ваша дјеца помажу у том задатку, али не остављајте дјецу без надзора - постоји опасност од повреда. Да бисте себи направили кестен, за глави вам не треба ништа друго до костун костун, већи за тело, а два са равном страном за стопала. Поред тога, потребне су вам и мечеви или зубари, шљунак и неколико слепих очију. Прво треба да направите рупе за врат, руке и ноге са шлангом у највећем кестену. Преполовите два зубна зубца и полупните врата као врат и руке. За ноге користите два цела зубна пила. Сада морате само да поправите главу и ноге. Да би мушки кестен изгледао лепшим и забавним, поправите Вацкелауген на глави с неком лепком. Израђен од грађевинског папира, можете направити шешир и чак одећу. Желимо вам пуно забаве!

Израда кестена - смешна змија

Тинкер са децом Јесењи змијски кестени

Животиње праве костиме змије

Божићни занати са децом. Змија од кестена

Тинкер са децом јесен кестења

Као што је већ поменуто, са кестеном можете такође направити забаву животиње, накит и многе друге импресивне декорације за дом, што би довело до куће прекрасно јесенско расположење. Последња идеја о занатима коју нудимо јесте да направите кестну змију, која би могла бити дивна играчка за своју децу. Осим кестена, потребан вам је и шило, нит, две оштре очи, црвени грађевински папир и лепак. Кестења треба пробити са шиљком и направити у ланцу - баш као и прва упутства. Онда исеците језик са црвеног грађевинског папира и држите га, заједно са шљунковим очима, на глави змије. Већ смо завршили!

1