Таттоо за пољупце: симболично значење и сјајни дизајни

Ако вам се свиђају мале тетоваже, тетоважа за пољупце је савршена за вас! Мотив је данас посебно популаран и изгледа деликатно и дискретно, али и врло модеран и атрактиван. У овом посту ћете сазнати све о значењу тетоваже уста пољупца и наћи ћете и неке одличне дизајнерске идеје - у реалном црвеном и класичном црном. Надамо се да ћете бити инспирисани нашим идејама да се гравитује таква тетоважа! Уживајте у читању!

Шта симболизира тетоважа љубави?

Тетовирање пољупца на жену клавиклаТетовање тетоваже на лобању и костима зглобоваЦум моутх таттоо црна млада жена

Цуддли таттоо црвена реалистична отисак усана

Киссинг таттоо цустомизинг идеасКуссмунд Таттоо импресиван дизајн реалистичан

Тетоваже сјајне дизајнерске идеје за жене

Пољуби тетоважу црвене боје шаблоне за облик срца

Тетовање тетоваже у црвеном човеку

1

Куссмунд Таттоо импресионира са свежим и модерним изгледом, погодан је за различите делове тела и може се комбиновати са другим мотивима - што више желите! Утисак ружева може се направити у било којој боји - од класичних црвених и црних до украсних нијанси као што су зелени, љубичасти и плави, и симболише у принципу љубав и страст. Наравно, значење тетоважа се мења када се комбинује са другим мотивима. Популарно, на пример, је комбинација уста и лобање и лобања и костију у облику крста - познати симбол токсичних хемикалија. Овај "отровни" пољубац може бити опасна или лажна љубав.

Тетовирање за људе - савремене дизајнерске идеје

Пољубац шаблон за тату шминке

Киссинг Таттоо Десигнс Даме и господо

Куссмунд Таттоо одличан дизајн црвене ружне имена

Цудгел таттоо симболично значење

Цуддли тетоважа на врату црвена реалистична

Кисс уста Таттоо комбинују са другим мотивима

Њена тетоважа беба млада жена

У принципу, уста у пољупцу немају опште значење као симбол. Али можете направити тетоважу веома личном тако што ћете тетовирати усне од омиљеног човека. Како је то могуће? Особа мора само да направи усне ружом и пољуби бели лист папира. Искусан таттоо уметник може пренети утисак на вашу кожу. Алтернативно, да бисте направили јединствену тетоважу, можете додати и име или датум који вам има посебно значење - на пример, датум вашег венчања или рођендан вашег дјетета. Избор тела је ствар укуса - тетоважа за пољупце је веома елегантна на руци или ногу, као и на грудима, рамену, на кости, руци или леђима.

1