Moderne menns frisyrer 2018 - Ideer for kort og mellomlang hår

Moderne menns frisyrer 2018 – Ideer for kort og mellomlang hår

Det stilige og elegante antrekket i dag spiller en viktig rolle, ikke bare for damene - det er også viktig for menn. Det handler om moderne klær, men også om frisyren som skal utfylle utseendet på en passende måte. I dette innlegget gir vi deg en oversikt over de trendy menns frisyrene 2018 for kort og middels langt hår, som ikke har mistet sin aktualitet i dag. Vi håper at du liker ideene som presenteres her, og at du bestemmer deg for å prøve noe nytt og annerledes. Nyt å lese!

Moderne menns frisyrer 2018 - Tendenser og Stylingvarianten

Menns frisyrer 2014 Crew Haircutmoderne herre frisyrer 2014 kort hår mannskap frisyreHerre frisyrer 2014 kort hår side avskjøring

elegant fade frisyre mens kort hår

Stilig middels lang menns frisyre stylet på baksidenTrendy herre frisyrer 2014 medium hår disheveled

Selvfølgelig har hver mann sin egen stil og smak, og du bør ikke blindt følge de nyeste trendene. De mest up-to-date menns frisyrer 2018 vi har samlet inn i denne artikkelen, men tilbyr et utvalg av styling alternativer, og kanskje du vil finne en pen hårklipp som du er veldig god. Frisyrene til kort og middels langt hår har også den viktige fordelen at de ikke trenger spesiell omsorg for å se bra ut. Har du lyst til å eksperimentere? Hvis svaret er "ja", sjekk ut bildene i vårt galleri for litt inspirasjon.

Kort frisyre med sideskille

Frisyre med sidekamp kort frisyrer menn 2014

elegant kort frisyre med sideskjærende menns trender 2014

1

Herre frisyrer 2014 Trender Seitenscheitel

trendy herre frisyrer 2014 elegant kort hårklipp med sideskille

Herre frisyrer 2014 side toppunkt

Menns frisyrer 2014 Kort hårklipp Sideparti Ekstraordinær utseende

Herre frisyrer 2014 Kurzhaarfrisur Seitenscheitel

Elegant menns frisyre med sideskille

Du vil se at trendy menns frisyrer for 2018 er veldig elegante for kort hår. La oss starte med det klassiske hårklippet med sidevinkelen. Denne frisyren er også egnet for lengre hår, men den korte versjonen er populær blant mange menn i dag, fordi den ser stilig ut og er spesielt lett å ta vare på. Den sideskjorte frisyren er faktisk utfordrende, da den er utformet slik at den passer perfekt til hodet for å stå godt. I denne typen hårklipp er håret i konturen, i nakken og rundt ørene barbert kort, mens disse er igjen øverst ca 5 cm lang. Etter det blir toppunktet trukket.

"Fade" frisyre

Fade frisyre menns moderne utseende

trendy herre frisyrer 2014 fade kort hårklipp

Fade frisyre

klassisk fade frisyre menn frisyrer 2014

Fade frisyre klassiske herre frisyrer 2014

Fade kort frisyre trendy herre frisyrer 2014

En annen haircut som har stor fedme blant fotballspillere og andre kjendiser er den såkalte "fade" frisyren. Det er også en av de mest moderne menns frisyrer i 2018 og imponerer med sin attraktivitet. I "fade" frisyren er hårene på sidene av hodet barbert til huden, og de på skallen blir langt lenger. Det kan styles med lakk, hårspray og andre pleieprodukter, frisyren på ønsket måte.

Militær frisyre

Crew frisyre menn klassisk utseende

klassisk mannskap frisyre

Menns frisyrer 2014 Crew Frisyre

Crwe frisyre kort hår herre frisyrer 2014

Herre frisyrer 2014

En annen variant, som er spesielt egnet for menn med runde ansikter, er den velkjente militære frisyren, også kjent som "Crew Cut". Denne typen hårklipp er bare perfekt for sommeren, siden håret på baksiden og sidene av hodet er barbert veldig kort. Bare på toppen av hodet ligger de 2-3 cm lenger. Denne korte frisyren er også veldig praktisk fordi den trenger nesten ingen grooming.

Tousled hår

Herre frisyrer 2014 medium langt ruffet hår naturlig utseende

Herre frisyrer 2014 rufflet hår middels lang

Herre frisyrer 2014 middels lengde hår ruffled ekstravagant utseende

ruffled medium long hair herre frisyrer 2014

Middels lengde hår ruffled ser menn frisyrer 2014

Middels lange menns frisyrer 2014 ruffet hår

Og hva er trendy herre frisyrer 2014 for middels langt hår? Disse inkluderer for eksempel den ruffete frisyren av middels lengde, som imponerer med sitt naturlige utseende. Med denne typen hårklipp kan du gjøre uten stylingprodukter - på grunn av effekten som er søkt i dette tilfellet. Den middels lange ruffete frisyren er kanskje det ideelle alternativet for deg hvis du har naturlig krøllete hår - så ser det enda vakrere ut!

Middels langt hår, kammet tilbake

trendy herre frisyrer 2014 middels lengde

bakover stylet hår middels lange menn frisyrer 2014

Herre frisyrer 2014 Gelfrisur medium langt hår

Middels lange menns frisyrer 2014 Gelfrisur

trendy herre frisyrer 2014 middels lengde

trendy herre frisyrer 2014 stilet bakover i lang tid

Herre frisyrer 2014 Middels lengde hår, stylet til baksiden

Middelslange mannens frisyre, med håret kammet tilbake, utstråler tidløs eleganse, og derfor er det verdt å prøve denne varianten. Det var en av de mest moderne menns frisyrer i 2018, men det har ikke mistet sin popularitet til i dag - spesielt blant mennene som ønsker å se stilig ut. Slik at frisyre kan vare hele dagen, stil håret tilbake med gel eller voks. Det er svært viktig at du bruker et pleieprodukt som passer for hårtype. Og for å få frisyren til å se enda mer original, kan du style håret ditt mens du fortsatt er vått.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 + = 64

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map