Henna tatoveringsmaler: 19 fantasifulle ideer

Henna tatoveringer er veldig populære i det siste. Den henna kunst kommer fra India og fortryller med sine mange effektive motiver, som er spesielt fascinerende. Kreative tegninger på ulike kroppsdeler foretrekkes av menn og kvinner som kutzfristiger kropps smykker. Derfor har vi valgt noen henna tatoveringsmaler for deg, slik at du kan skille deg gjennom originalitet. La deg inspirere!

Fascinerende henna tatoveringsmalerhenna tatovering maler unikhenna tatovering maler fascinerendehenna tatovering maler flott

henna tatovering maler imponerende

henna tatovering maler diskrethenna tatovering maler utførlig

henna tatovering maler hvit

henna tatoveringsmaler interessant

Henna tatoveringsmaler av naturlig opprinnelse
henna tatovering maler selvfølgelig

henna tatovering maler forsiktig

henna tatovering maler tradisjonelle

1

Henna tatoveringer har en naturlig opprinnelse. Fargene er laget av blader av henna planten. Disse deler seg i svart og rødbrunt. Den rødbrune fargen er tilgjengelig i mange butikker, mens den svarte fargen anses å være skadelig for huden, fordi den forårsaker mange allergier og er vanskelig å finne. I India har kvinner dekorert kroppene deres i flere tiår med disse imponerende motivene som pryder kroppen lenge.

Henna tatoveringer for ulike kroppsdelerhenna tatovering maler annonsert

henna tatovering maler søte

henna tatovering maler kreative

henna tatoveringsmaler mislyktes

henna tatoveringsmaler trendy

henna tatovering maler midlertidig

henna tatovering maler på kort varsel

henna tatovering maler bleknet

henna tatoveringsmaler lyser opp

Henna tatoveringer er valgt av både kvinner og menn for ulike kroppsdeler. Den mest foretrukne tatoveringen er åpenbar og kan være opp til armen lang. Andre populære kombinasjoner er sett på føttene eller også annonsert på baksiden. Henna tatoveringer er så populære blant unge og voksne, fordi de beskytter huden og ikke holder seg på huden i mer enn 5 uker. Da svinger henna-effekten fra solen til den til slutt forsvinner.

Du kan også male henna tatovering selv!henna tatovering maler laget av deg selv

Hvis du har det, kan du selvfølgelig male henna tatovering selv. Til dette formål bør du få pensel / henna, maler og henna maling. Motivene kan males med eller uten sjablong. I andre tilfelle bør du gi fri kreativitet til din kreativitet ved å være veldig forsiktig når du maler, selvfølgelig, fordi henna tatoveringen varer i opptil 5 uker, og den skal utarbeides pent og profesjonelt.

Lagre

1