45 effektive ideer for hagevern

Kanskje ønsket hver av oss en gang til et koselig hjørne i hagen, hvor han kan slappe av og gjenvinne sin styrke etter en hard dags arbeid. Men i tett befolket byer er dette ofte et problem, da naboer og forbipasserende av og til kaster nysgjerrige blikk i sitt eget område. Mot denne uønskede oppmerksomheten er det en enkel, men veldig effektiv løsning - en god hagevern. I denne artikkelen finner du ideer som kan bidra til å beskytte din egen hage fra fremmede.

Hageutsikt beskyttelse med klassisk tre gjerde

Hagevern tre gjerdehøy trehage gjerdetHage Privacy Screen

Hage privatliv moderne gjerde stein og tre

høyt gjerdet hageutsiktklassisk tre gjerde

Screening utendørs

Wooden gjerde rustikk utseende Personvern i hagen

klassisk hage gjerde laget av tre

1

Et høyt gjerde av tre eller metall er kanskje den vanligste varianten for hagesikring. Det kan utfylle det generelle bildet av hagen eller terrassen på en spesielt vakker måte og sørger for en hyggelig atmosfære i utendørsområdet. Et personvern gjerde er vanligvis lett å ta vare på og holdbar, garanterer en god solbeskyttelse om sommeren og kan raskt bli en original aksent i hagen. Det finnes en rekke ulike herdingsmodeller på markedet, som kanskje kan tilpasse seg enhver smak - med gitterelementer og interessante dekorasjoner, laget av forskjellige typer stoff, tett eller halvtransparent. Men det mest populære er det klassiske treheftet, og dette er ikke en tilfeldighet - dette gjerdet kan ikke bare skape et naturlig utseende i hagen, men er også allsidig. Et solidt solid hemmelighet med myke kanter er en ekte klassiker og kan skape en stilig atmosfære på utsiden. Hvis du velger et gjerd, men du bør være oppmerksom på værbestandigheten, må du ofte behandle tre gjerder med spesielle malinger for å øke dem.

Plast gjerde - elegant og praktisk

Plastic gjerde

hvitt gjerde av plast

Plast gjerde mislyktes

Hagesikring hvitt gjerde av plast

moderne plast gjerde hage utsikt beskyttelse

Screening utendørs

høy hage gjerde laget av plast

Hage Privacy Screen

moderne plast gjerde med gabions

En annen funksjonell og elegant løsning som garanterer god hagevern er plastgjerdet. Et slikt gjerde er spesielt holdbart og værbestandig, installasjonen er rask og kostnaden - mye mindre i forhold til tre gjerdet. Plastgjerder trenger ikke spesiell pleie, for eksempel maling eller maling. Modellene som tilbys er like originale og varierte, og kanskje du lett finner den varianten som best passer dine personlige preferanser. Denne typen gjerd har bare en ulempe - den mangler den spesielle følelsen av naturlighet som kan skape for eksempel et stein gjerde eller tre gjerd i hagen.

Hage gjerdet laget av WPC

WPC gjerde hage utsikt beskyttelse

Hage gjerdet laget av WPC

Hagesikring gjerdet av WPC

Hage gjerde laget av WPC sikte beskyttelse utendørs

Gjerde laget av WPC hagevern

Hage gjerde WPC

Hagesikring gjerdet av WPC

moderne hage gjerdet laget av WPC

Screening i hagen gjerdet WPC

grå hage gjerde WPC

En original variant, som blir stadig mer populær i dag, er skjermene laget av WPC (Wood Plastic Composite). Dette innovative materialet, som kombinerer egenskapene til tre og plast, brukes mye i utendørs bruk. Et gjerde laget av WPC er slitesterkt, stabilt og super lettvint - et sant testament til utviklingen av moderne teknologi. WPC-personvernsskjermer er heller ikke dyre heller, akkurat som plastiske - hvis dine økonomiske ressurser er begrensede, er et slikt gjerde ideelt for deg. Gjerder laget av WPC kombinerer det tradisjonelle utseendet med moderne teknologi, og det gjør dem veldig stilige og attraktive.

Screening laget av Cortensteel

Hagevern Cortenstahl

original hage design skjerm i corten stål

Screening i hagen Cortenstahl

Corten steel privatliv gjerdet kinesiske tegn

Hagevern Gjerde laget av Corten stål

original skjerm laget av corten stål

dekorative gjerde Corten stål hagebeskyttelse

Hvis du foretrekker en slitesterk og stabil hage gjerdet av metall, kan Corten Steel Privacy Screening være den ideelle løsningen for deg. Denne typen gjerdet blir en ekte iøynefall i det ytre området takket være den dyrebare rustpatinaen, som dannes av den naturlige forandringen av vått og tørt vær. Stengegjerder laget av Corten stål har mange bruksområder - de kan brukes i kombinasjon med gabioner eller som et tillegg til en eksisterende hagemuren. Hekker med laserkutte dekorasjoner og corten stålskjermer med integrert LED-belysning, som kan skape en atmosfærisk utendørs atmosfære om kvelden, er spesielt moderne. Corten stålplater veier ikke mye, kan lett monteres på alle typer konstruksjoner og garanterer god personvern til personvernet ditt.

Skjerm for terrassen

Skjermgardiner utenfor

Screening på terrassen

Hage personvern skjerm

Skilleveggbeskyttelse

originale ideer hageutsikt skjerm

espalier

Hagevern ideer og inspirasjon

Hagesikring trellis

Hvis du ikke vil skjule hele hagen, men bare terrassen fra utenlandsk utsikt, kan du velge en skjerm eller trellis. Hvilket alternativ er bedre for deg, avhenger av dine personlige preferanser - med en skjerm kan du få et moderne preg på utsiden, mens trellis kan gjøre terrassen din til en grønn oase.

1