Design de cameră de zi: idei moderne în 4 stiluri de mobilier

Camera de zi este, de obicei, camera în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului liber în timpul săptămânii de lucru. In camera de zi am putea să se relaxeze după o zi lungă și grea, așa cum ne-am uita la televizor și vorbesc cu soțul și copiii, unde de asemenea, invita prietenii noștri, atunci când vin în vizită. Camera de zi îndeplinește mai multe funcții, deci decorarea nu este o sarcină ușoară - ar trebui să fie atât confortabilă, cât și elegantă. În acest articol vă prezentăm particularitățile a patru stiluri moderne de mobilier. Descrierile și fotografiile frumoase vă pot oferi o idee despre cum să vă proiectați propriul living. Bucură-te!

Design de cameră de zi: particularitățile stilului industrial

Design-ul camerei de zi are un design modernDesignul tavanului de design industrialCamera de zi de design interior elegant, în stil industrial

Camera de zi de design două fotolii și tapițerie din piele canapea

Camera de zi cadru lung canapea gri tapițerie perete cărămidăCamera de zi face stilul original de scară din oțel industriale

Camera de zi de design Chic stil industrial balansoar scaune originale

Idei de design de cameră în cameră și stil industrial de inspirație

Stilul de mobilier industrial a fost în domeniul designului interior înainte de sfârșitul anului XX. Century și până acum nu și-a pierdut popularitatea. Acest stil este nu numai potrivit pentru apartamentele din oraș - este deosebit de funcțional și practic, deci nu merită renunțat, chiar dacă locuiți în mediul rural. Unele reguli importante trebuie să fie luate în considerare dacă doriți să vă proiectați camera de zi într-un stil industrial: camera ar trebui să pară cât mai puristă posibil și să nu fie supraîncărcată; este de preferat mobila cu suprafețe metalice strălucitoare; Nu ratați decorurile cu fler urban - de exemplu, lămpi mari din oțel inoxidabil sau tapet tematice care prezintă peisajul urban.

1

Designul camerei de zi: ambianță confortabilă în stilul casei de țară

Camera de zi de design superba design stil de țară

Camera de zi de design stil de țară aspect superb

Camera de zi stil stil de țară țară contrastante culori șemineu

Camera de zi de design Stil de schi stil de culoare alb elegant elegant

Camera de zi de design de culori contrastante Stil alb și negru stil elegant

Stil de cameră în stil de țară stil neutru culori

Camerele de zi creează un design original în stilul casei

Camera de zi stil lung stil de casă neutru culori accent lemn de perete

Sufragerie cameră de masă stil de masă de masă originale două valize vechi

Stil stil de cameră în stil de cameră cu elemente de epocă

Dacă confortul și confortul vin mai întâi pentru dvs., creați-vă camera de zi în stilul casei de țară! Comparativ cu alte stiluri de mobilier, clasicul real este că nu și-ar pierde popularitatea. Pentru stil rustic mobilier masiv din lemn sunt tipice (pentru mobilier Ratan, puteți decide, de asemenea - acestea nu sunt la fel de scumpe), precum și schema de culori calde - nuanțe, cum ar fi galben lamaie, lumina verde și portocaliu vă va oferi un aspect cald și primitor în camera de zi. Decorațiunile în stil țară, sunt, de asemenea, de o importanță mare - perne colorate și pături, perdele originale, lămpi frumoase Smiedstahl etc Lăsați imaginația rula sălbatice și încercați culori și modele cu pricepere se combină prin faptul că nu uitați principiul director al acestui stil - comoditate!

Eleganta simpla a stilului scandinav

Camera de zi decoreaza decoratiuni gri de perete decoratiuni scandinave

Design de cameră de zi Scandinavă stil de mobilier stil balansoar parchet

Camera de zi de design scandinave în stil de culori alb accente alb în violet

Camera de zi design scandinavian accent piatra mural pietre

Camerele de zi creează culori neutre de stil scandinav

Camera de zi de design elegant și funcțional de decor în stil scandinav

Camera de zi design stil scandinave stil elemente deco

Camerele de zi creează eleganța simplă a stilului scandinav

Camera de zi Scandinavă canapea confortabil perne colorat cadru canapea

Living în stil scandinav stil de design

Sufragerie Design stil scandinav în culori pastelate originale

De câțiva ani, stilul scandinav este într-adevăr șold și nu este întâmplător. Decorul scandinav este atât principiu practic, elegant și confortabil, iar baza sa este: „Mai puțin înseamnă mai mult!“ Caracteristic camera de zi într-un stil scandinav sunt: ​​materiale naturale - in special din lemn, schema de culori neutre - interior este dominat de culori cum ar fi alb, negru, Mobilier tapițat gri și bej și moale. În mod ideal, „scandinav“ camera de zi luminoasă și spațioasă, deci ar trebui să ofere lumină suplimentară în cazul în care lumina este accesul begerenzt - de exemplu în ferestre mici. Așa că interiorul nu este impersonală, a pus cateva accente originale - poze frumoase sau fotografii covor cu un model atractiv, perne colorate ... Așa-numita mobilier „inteligente“ care pot efectua mai multe funcții, este de asemenea tipice acestui Stirichtung - de exemplu, un O canapea care se poate transforma într-un pat sau o masă de cafea care devine cu ușurință o masă. Aruncați o privire la imaginile de mai sus și vă veți îndrăgosti de interiorul scandinav!

Decor extravagant în stil oriental

Camera de zi crează un aspect superb, oriental, marocan

Designul camerei de cameră în stil marocan

Camera de zi design exotic aspectul marocan stil

Camera de zi decorați stil oriental marocan stil de mobilier

Cameră de zi marocan stil candelabru originale lanterna orientale

Camera de zi a creat o combinație de succes combinată cu decor modern în stil marocan

Camera de zi stil marocan Flash Culori Lantern Lights Uimitor aspect

Sufrageria de cameră scară design marocan aspect magic

Cameră de zi Masa de cafea tapițată în stil otoman în stil marocan

Living room design accente de design moderne în stil marocan

Aveți dorința de a vă face sufrageria extravagantă și curajoasă? Apoi, stilul de mobilier marocan este doar pentru tine! Maroc a fost și este încă o țară multiculturală, iar acest lucru se reflectă și în domeniul designului interior. Decorul marocan este bogat, vibrant, interesant și inspirat de multe surse diferite. Caracteristică a acestora sunt varietatea de culori, forme și modele, decorațiile bogate - de exemplu, lumina tipică a lanternelor din Maroc, covoarele moi persane și confortabilele otomane. O atingere puternică orientală oferă interioarelor un aspect exotic și chiar mistic. Stilul marocan poate fi, de asemenea, interpretat într-un mod modern - fotografiile de mai sus vă pot oferi o idee.

1