Living bucătărie moderne și practice – 40 de idei de design interior excelent

Termenul de "bucătărie" înseamnă de fapt o cameră care combină camera de zi cu bucătăria. Acest lucru aduce cu el numeroase avantaje, astfel încât camera de zi-bucatarie a devenit recent tendința absolută. Planificarea și amenajarea unui astfel de spațiu nu este cu siguranță o sarcină ușoară, așa că în acest articol vă vom oferi câteva sfaturi utile pentru a vă ajuta să vă proiectați propria cameră de zi perfectă. Fotografiile de mai jos pot fi, de asemenea, folosite ca sursă de inspirație. Bucură-te!

Bucătăriile deschise sunt astăzi foarte vogue

Idei de bucatarie deschise bucatarie alb negruBucătăria idei bucătărie modernă deschisă cu parchetbucătării frumoase bucătărie deschisă parchet podea scărilor plutitoare

Living bucătărie idei deschis accente alb rosu alb

Idei de bucătărie separate separat de camera de zibucatarie deschisa apartament mic

Bucătărie-cum-neutru schema de culori

bucătărie elegantă, în gri deschis

Idei de mobilier pentru bucătărie / cameră de zi, lemn și oțel inoxidabil

1

Bucătărie amenajată cu mobilier modern, zonă de relaxare confortabilă

Din punct de vedere practic, o bucătărie este cu adevărat benefică - dacă aveți o cameră de zi mare, puteți de asemenea să creați o insulă de bucătărie și să utilizați spațiul disponibil cât mai eficient posibil. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, ocazia de a organiza petreceri frumoase - dar gospodina nu trebuie să fie în bucătărie tot timpul, iar oaspeții ar putea servi chiar și ei înșiși. De regulă, camera de zi și bucătăria sunt centrele în care întreaga familie se adună și petrece timp împreună. Când aceste două spații sunt combinate, această zonă devine automat inima casei. După cum sa menționat mai sus, încăperile de locuit sunt greu de proiectat, deoarece mobilierul din întreaga cameră ar trebui să arate armonios, fără ca sufrageria și bucătăria să-și piardă individualitatea. De aceea, în acest post vă prezentăm câteva soluții de design de succes, de care vă puteți inspira. Continuați să citiți!

Comparați avantajele și dezavantajele

Bucătărie etaj plan bucătărie deschisă

bucatarie deschisa bucatarie living stil blat din lemn

bucătărie deschisă cu insula de bucătărie

Idei de mobilier Bucătărie modern separată de camera de zi

bucătării deschise idei de mobilier

Bucătărie-idei vii moderne minimalist

bucătărie separată living separat

bucătărie deschisă cu lumini pendant de aur de cameră de zi

Bucătărie cu decor deschis modern

Înainte de a începe să planificați o bucătărie deschisă, ar trebui să vă întrebați dacă aceasta este soluția potrivită pentru dvs. De asemenea, bucătăriile de acasă au unele dezavantaje pe care le puteți lua în considerare. Acestea includ, de exemplu, faptul că mirosurile se răspândesc repede în întreaga cameră. Acest lucru este valabil și pentru toate tipurile de zgomote din bucătărie - de exemplu, din frigider, mixer sau mașină de spălat vase, care vă pot deranja pacea în sufragerie. Dacă nu există pereți despărțitori, mizeria din bucătărie și mâncărurile murdare sunt vizibile oaspeților dvs. După ce ați comparat argumentele pro și contra, vă vom oferi câteva sfaturi utile despre cum să configurați bucătăria perfect deschisă.

Planificarea bucătăriei perfecte în bucătărie - sfaturi utile

Bucătărie-cameră de zi design alb purist stil modern

Bucătărie deschis bucătărie contra ca un compartiment de cameră

Bucătărie fără aspect modern bucătărie deschisă

Bucatarie de bucatarie IKEA crema deschisa bucatarie moderna minimalista

bucătărie frumoasă separată de ușa de sticlă din camera de zi

Planul de bucătărie se deschide din raftul separat al camerei de zi

bucatarie deschisa bucatarie living stil modern industrial

Bucurați-vă de stilul casei de bucătărie

Camera de zi cu bucătărie verde cu iarbă albă

bucătăria deschisă idei decor modern accente colorate

La proiectarea unei bucătării deschise, condițiile camerei sunt decisive. Pot fi instalate conexiunile necesare pentru electricitate, apă și gaz în locurile potrivite? Pentru aceasta este recomandat să se consulte cu un arhitect. De mare importanță este și conceptul de cameră armonios și consistent. În cazul în care camera de zi este mobilată în stil rustic, iar bucătăria - în modern, rezultatul nu va arăta atât de frumos. Alegeți un stil uniform de mobilier, dar păstrați individualitatea bucătăriei și a camerei de zi. Acest lucru poate fi realizat numai printr-o separare și o ordine clară. La granița dintre cele două zone se poate servi o insulă de bucătărie, care oferă, de asemenea, o mai mare flexibilitate în bucătărie.

Organizați bine bucătăria

Bucurați-vă de bucătărie stil modern de țară

bucatarie deschisa cu minimalist contra alb

bucatarie moderna living living din marmura

Bar counter bucătărie deschise moderne și practice

Camera de zi cu lămpi deschise de cupru din cupru

Bucătărie U cu contra cremă albastră turcească

Bucătărie americană de țară deschis alb verde alb

Camera de zi cu iluminat deschis la bucătărie deschisă la bucătărie

bucătărie deschisă cu insula de gătit

Bucătărie cu plan de planificare a insulei

O mare importanță este organizarea corectă în bucătărie. Bucătăriile sunt deschise una sau două părți la camera de zi și pot avea o formă U, L sau G. Pentru a putea lucra acolo fără restricții, aranjarea strânsă a frigiderului, aragazului și a chiuvetei este deosebit de importantă - în acest sens se vorbește adesea despre un "triunghi magic". Ustensilele de bucătărie esențiale, cum ar fi linguri de gătit, vase și cuțite, ar trebui, de asemenea, să fie în imediata vecinătate. În principiu, bucătăria ar trebui organizată într-un mod care să vă salveze căile inutile. Pentru a rezolva problema neplăcută cu mirosurile alimentare, care intră și în camera de zi, atenție la hotele puternice de aspirație. Dacă aveți o bucătărie deschisă, merită, de asemenea, să investiți în aparate liniștite - de exemplu, un frigider sau o mașină de spălat vase. Și o insulă modernă de bucătărie cu bar poate acoperi perfect bucătăria în bucătărie.

1