Linoleum aspectul lemnului: 23 exemple elegante de interior

Dacă ați decis să improspata casa suprafața podelei, atunci s-ar putea incepe sa te gandesti überdas podele din lemn clasic, care arată elegant și elegant. Apoi, linoleum este soluția cea mai potrivită pentru intențiile tale, deoarece linoleum produce un aspect de tip lemn. Linoleumul este prietenos cu mediul, ușor de curățat și se bucură de o popularitate tot mai mare ca o podea naturală. Mai jos veți afla mai multe despre alegerea și proprietățile aspectului de linoleum din lemn. În plus, vă pune o dispoziție câteva exemple tendențioase, modul de utilizare aspect de lemn linoleum la designul interior!

Striped linoleum lemn looklinoleum arata clasiclinoleum lemn arata elegantDacă nu doriți să cheltuiți bani atât de mult pe podele, puteți alege ca linoleum dungi, mai degrabă similar cu lemnul. Această alternativă ieftină pare deosebit de realistă. De atunci, a fost posibil să se introducă structuri cu dungi în linoleum, diversele companii produc parchet multistrat cu un strat de linoleum. Utilizarea inteligentă poate imita aspectul lemnului de linoleum fără a se asemăna cu tipurile de lemn din beton. Principalul motiv pentru care linoleumul este similar celui din lemn este că culorile corespund culorii reale a lemnului.

Linoleumul din lemn este elegant și ieftinlinoleum aspectul lemnului a eșuat

Linoleumul arata favorabil

linoleum lemn arata necostisitoarelinoleum lemn arata imaginativ

linoleum arata gri

Linoleumul arata realist

Linoleum arata similar

linoleum lemn arata simplu

1

linoleum lemn arata alb

linoleum din lemn optic luminos

Linoleumul cu aspect de lemn, cu un strat de linoleum dungat costă, de obicei, de la 15 euro pe metru pătrat, cu un strat de acoperire din plastic, metru pătrat este de obicei disponibil sub cinci euro. Această opțiune la prețuri accesibile este accesibilă pentru multe gospodării și, de asemenea, oferă apartamentului un aspect deosebit de elegant și modern.

Elaborarea unui aspect real din lemnlinoleum lemn arata real

Linoleumul arata elegant

linoleum lemn arata simplu

linoleum lemn arata moderne

linoleum părea întuneric

linoleum aspectul lemn tendențios

linoleum optica lemn interesant

linoleum aspectul lemnului anunțat

linoleum lemn arata estetic

linoleum lemn optice creative

linoleum lemn arata elegant

Dacă linoleumul este oferit într-un aspect de lemn care prezintă noduri, de exemplu, este un produs din vinil sau PVC din plastic numit linoleum. Acest clic parchet imita o mulțime de laminat, care are, de asemenea, o suprafață din plastic și seamănă cu un aspect de lemn. Linoleum suprafețe sau clic pe parchet cu plastic au avantajul că acestea arată o adâncime de 10 mm adâncime a corpului și, în mod surprinzător, sunt de absorbție a sunetului. Aceste proprietăți, combinate cu un preț și eleganță ieftine, creează o atmosferă confortabilă și modernă în fiecare apartament!

Salvați

Salvați

1