Rețetă tradițională de tortilla + 8 idei pentru umpluturi delicioase

Îți place să mănânci tortilla? Dacă da, sunteți chiar aici! Mâncarea, în mod tradițional pentru Mexic și Spania, este incredibil de delicioasă și poate fi pregătită rapid și ușor. Puteți înfășura tortilla finită în role cu o umplutură. În acest articol, vă oferim o rețetă tradițională de tortilla, precum și câteva idei minunate de umpluturi delicioase. Lăsați-vă să vă inspirați!

Rețetă Tortilla - rapidă, ușoară și gustoasă

Tortilla reteta traditionala spaniolaTortilla reteta delicioase tortilla cu carneTortilla reteta tortilla mexicana

Tortilla reteta tortilla mexicana cu salata

Tortilla rețetă melasă tortillas făină de grâuReteta tortilla spaniola cu cartofi

Tortilla reteta chipsuri spaniole tortilla

Tortilla reteta mexicană

Reteta Tortilla se îmbracă cu umplutură delicioasă

1

Rețetă Tortilla pentru a pregăti tortilla spaniolă

Tortilla reteta delicioase wraps

Tortilla reteta legume cartofi spanioli

Tortilla reteta delicioasa spaniola

Așa cum am spus mai sus, rețeta tradițională de tortilla este super lumină - puteți încerca, chiar dacă nu aveți prea multă experiență în bucătărie. Pentru două porții aveți nevoie de următoarele ingrediente: 500g cartofi, 4 ouă, 250ml ulei de măsline, 150g ceapă și 4-5 ciuperci. Timpul de preparare este de aproximativ 15 minute, iar timpul de coacere - nu mai mult de 20 de minute. Tăiați cartofii curățați în cuburi mici și presărați cu o linguriță de sare. Apoi tocați ceapa și încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Adăugați cuburile de cartofi - acestea trebuie acoperite cu ulei, setați temperatura la mediu și prăjiți cartofii timp de 13-15 minute. Într-o a doua tigaie, se prăjește ceapa cu puțin ulei de măsline până când devin maro auriu - nu veți avea nevoie de mai mult de 10-15 minute. Bateți ouă viguros într-un castron mare și presărați cu un vârf de sare. Următorul pas este să utilizați o lingură de sortare pentru a separa cartoful de uleiul de măsline. Se adaugă ceapa prăjită și cartofii la ouă și se amestecă bine. Încălziți aproximativ 2-3 linguri de ulei de măsline, puneți tortilla în tigaie și prăjiți tortilla până când devine maroniu auriu pe ambele părți (utilizați o placă pentru ao întoarce). La sfârșit, puneți placa pe tortilla terminată și rotiți tava. Mănâncă tortilla până când este caldă, cu garnitură / umplutură la alegere. Dacă ați încercat această rețetă înainte, există multe alte variante pe net. Recomandăm rețeta mexicană Tortilla, care este puțin mai picantă.

Idei fascinante pentru umpluturile cu tortilla

Înfășurați tortilalele terminate în rulouri pentru a vă îngrășa! Ideile creative pentru umplere pot fi găsite mai jos:

Reteta Tortilla se rotește cu ton

Reteta Tortilla se rotește cu ton
- Dacă vă place să mâncați pește, încercați să umpleți cu ton și salată de fasole sau ton și legume proaspete (salată verde, roșii, castraveți etc.). Tortillasul rulat poate fi, de asemenea, dus la birou - pentru pauza de prânz.

Tortilla recipe role cu somon

Reteta Tortilla se îmbracă cu umplutură de somon

Rețeta Tortilla împachetează somon și salată proaspătă

Rețeta Tortilla se îmbracă cu somon și castraveți

- Umplerea cu somon este ușoară și sănătoasă - este ideală pentru fanii bucătăriei mediteraneene. De asemenea, puteți servi tortilla cu un sos picant la alegere.

Tortilla se reia cu sos de chilli

Tortilla reteta de umplere sos de chilli

Reteta Tortilla se îmbracă cu sos de chilli

- Chilli este una dintre alimentele tale preferate? Chilli și tortilla sunt o combinație fantastică! Încearcă-te pentru tine! O altă variantă delicioasă este umplutura de chilli-somon - delicioasă, picantă și bogată în acizi grași omega-3.

Tortilla recipe roșii cu pui și salată

Rețeta Tortilla se îmbracă cu pui

Rețeta Tortilla împachetează carnea de pui

Reteta Tortilla roteste carne de pui si legume

- Tortilla calda cu carne de pui a gustat minunat! Prăjită și tăiată în bucăți mici de carne se poate combina cu legume proaspete. Înfășurați tortilla în rulouri și - ați terminat! Dacă vă place mai picant, marinați carnea și legumele mai întâi în sos de chilli.

Rețeta Tortilla se îmbracă cu carne tocată

Rețeta Tortilla împachetează carne tocată

- O combinație gustoasă este și tortilla cu carne tocată. Pentru umplutură aveți nevoie doar de carne de vită tocată, o cutie de fasole roșie, sos de roșii și sos de ardei iute preparate împreună. Serviți tortilile calde cu salată proaspătă.

Rețeta Tortilla împachetează carne de vită și quacamol

Tortilla reteta chipsuri de tortilla cu guacamol

- O fixare rapidă pentru rulourile delicioase de tortilla se face cu fripturi de carne de vită tăiate în benzi și cu guacamole din magazinul de bacanie.

Tortilla reteta vegetariana

Tortilla reteta vegetariana de umplut vegetarian

Rețeta Tortilla îmbracă vegetarieni

Tortilla reteta rosii vegetariene cu salata

Tortilla recipe role pentru vegetarieni

Tortilla reteta de varză de umplere și orez vegetarian

- Pur și simplu ideal pentru vegetarieni este următoarea combinație: cartofi (fierte sau prăjite), porumb, roșii, castraveți sau salată verde, ardei roșii și ceapă

Tortilla rețetă umplut Quinoa vegetarian

Tortilla recipe se rotește cu quinoa

Rețeta Tortilla se împachetează cu quinoa

- Pentru vegetarieni, se potrivește, de asemenea, tortilla umplute cu quinoa fiartă, morcovi cu abur și spanac și puțin suc de lămâie. Vă dorim un apetit bun!

1