Mobilier de baie – Vă puteți simți ca acasă în salonul dumneavoastră de relaxare

Mobilierul pentru baie creează imaginea generală a unei băi. Pentru baie, se selectează, de obicei, piese uniforme de mobilier care corespund unui stil modern și fac ca camera să fie luminoasă și captivantă. De asemenea, accesoriile nu trebuie subestimate, de exemplu coș de gunoi, distribuitor de săpun, suport pentru periuțe de dinți, perie de toaletă și alte detalii mici. Cateva decorații potrivite și deja aveți o baie mare pentru a vă simți bine. Dulapuri de bază, dulapuri înalte și rafturi în lemn sau aspect lucios sau în stil de țară, aveți libertatea de design.

Mobilier de baie pentru o baie să se simtă bine

Plăcile modelate rafinează combinația de mobilier din ceramicăMobilierul de baie arata mereu elegant si armonios atunci cand sunt potrivite. Ei dau odihnă și astfel baia este invitată să se relaxeze. Libertatea de design este dată, fie cu un aspect modern de sticlă, un aspect lucios, fie un lemn într-un stil plăcut de țară, fiecare gust satisfăcut. În funcție de dimensiunea băii, sunt posibile diferite variante. Băile sunt întotdeauna disponibile atât pentru băi mici, cât și pentru băi mari, astfel încât ele pot fi mobilate elegant. La instalarea băii, este, bineînțeles, important dacă proiectați o baie nouă sau modernă sau renovați vechea baie și o parte din ea va rămâne. În cel de-al doilea caz, ar trebui să vă gândiți mai mult la modul în care lucrurile noi se vor potrivi celor vechi.

Un joc de lumină pentru un plus de confort

Mobilier de baie - Vă puteți simți ca acasă în salonul dumneavoastră de relaxareDiferitele culori creează separări optice în cameră și lumina joacă un rol special în baie. Raze care sunt vizate și lumini de plafon ca lumina generală creează o atmosferă foarte plăcută în baie. Dacă ai o lumină mai mică pentru oglindă, nu este deloc o idee proastă, pentru că este nevoie de mai multă strălucire pentru ras sau machiaj. Lumina albastră cu efect rece este foarte plăcută să se ridice, deoarece obținerea de lumină puternică în ochi nu este plăcută. Lumina moale, care poate fi izolată, este foarte relaxantă, mai ales dacă mai există o cadă.

Simetria creează linii clare

Mobilier de baie - Vă puteți simți ca acasă în salonul dumneavoastră de relaxare

Fiți inspirați și proiectați-vă în funcție de gustul dumneavoastră și de ultimele tendințe. Contraste puternice creează accente interesante în cameră. De exemplu, diferite culori. Desigur, culorile proaspete asigură o bună dispoziție dimineața după ridicare. Designurile fanteziste creează adesea o combinație excelentă de mobilier de baie funcțional, elegant și durabil.

Baie de baie cu vedere la oraș

Cumpărați chic cu Citiblick

O nouă tendință în baie este aspectul betonului. Designul industrial chic și minimalist, în combinație cu culori naturale simple, oferă o ambianță deosebit de specială în baie, pentru a vă simți bine. Mobilierul de baie, în aspect lucios, întărește aspectul elegant al zonei de scăldat. Pentru o baie de lux mare, mobilierul potrivit este extrem de important. Formele și modelele simple în tonuri de pământ calde arată foarte elegant. Cada de baie tip fript seamănă în special cu vestimentație elegantă, iar covorurile de baie pufoase sau plantele verzi oferă mai mult confort în baia mare.

Generos și deschis - dă libertate

Pastel și elemente din oțel - o combinație excelentă

1


Rafturile deschise creează o atmosferă dezvăluitoare în baie. Acolo, de exemplu, articolele cosmetice pot fi plasate sau prosoape color coordonate, care sunt deosebit de bine veni în propriile lor. Coșurile și diferitele decorațiuni sunt foarte recomandate, deoarece oferă o baie suplimentară

Mobilier baie - Culoarea proaspătă oferă o stare proaspătă

Un accent colorat dă o dispoziție complet diferită

Cu culorile și materialele potrivite, mobilierul de baie poate transforma baia într-o oază de bun simț. Rafturile și dulapurile potrivite creează ordine și spațiu de depozitare, dând în același timp armonie în baie. Dulapurile în culori puternice pot de asemenea să formeze un contrast interesant în baia albă sterilă albă.

Tonuri de pământ - efect nobil și confort

Combinația perfectă de culori și texturi

O oglindă mare mărește vizibil mica baie. Dulapurile pentru oglindă și pentru baie oferă spațiu suplimentar de comandă și de depozitare. Tonurile de pământ sunt foarte confortabile și sunt foarte plăcute pentru percepție. Potrivirea coșurilor de rufe sau a altor accesorii este întotdeauna în locul potrivit într-o baie și pune accente deosebite în camera în care petrecem timpul cu noi înșine.

Set de mobilier baie cu atenție la detalii

Cu atenție la detalii

Nuantele de gri sunt foarte han

Lemnul robust este întotdeauna și pretutindeni șic

Lemn lemnos pentru lumină moale

Mobilier de baie set pentru a se potrivi culorile baie

O baie în unitatea africană încă - vanitate cu unitate de vanitate

Elemente de aur pentru efect nobil

Culorile proaspete aduc o stare proaspătă

Un detaliu poate crea un contrast deosebit

Băile mediteraneene sunt foarte la modă

Lemnul închis îl face confortabil

Culori proaspete pentru o dispoziție proaspătă

Lemn cu alb - o combinație excelentă

Dulapurile mari din lemn creează o mulțime de spațiu de depozitare în baie

Lemn cu combinație perfectă din piatră

Nuanțele de pastel creează o atmosferă de bunăstare

Lăsați-vă să fiți răsfățați în baia privată

O baie cu atenție la detalii

Creați atmosferă de epocă în baie cu detaliile potrivite

Baie Ikea în stil scandinav

Accesorii se pot schimba foarte mult

Mobilier de baie din lemn - stil de țară

Mobilier de baie - Un joc de forme și modele

Culoarea proaspătă oferă o stare proaspătă

Nuanțe de culoare gri, cu vedere la oraș

Baie - mic, luminos și confortabil

Un dulap de baie pentru mai mult spațiu de depozitare

Dulap de bază pentru mobilier de baie

1