Dormitorul – 6 viziuni moderne uimitoare

Mulți designeri celebri cred că dormitorul este sufletul proprietarului său. Decorul acestei camere ar trebui să emită în același timp eleganța și confortul, transformându-l într-o oază de calm în casă. În acest articol, vă prezentăm 6 viziuni moderne uimitoare, care vă oferă o idee despre cum să vă configurați dormitorul. Lăsați-vă să vă inspirați!

Dormitor instalat - chic în stil industrial

Dormitor decorati ideile originale stilul industrial


 


Dormitorul a creat idei industriale moderne


 


Dormitorul a amenajat atmosfera industrială urbană

Stil de dormit industriale uluitoare modern

dormitor tipic în stil industrial


 


Dormitor înființat idei moderne stil industrial

1

3 camere industriale stil

Îți plac mobilierul confortabil cu flerul urban? Apoi, puteți să vă configurați dormitorul în stil industrial! Acest stil este inspirat de urbanizarea rapidă care deseori transformă fabrici vechi în case moderne. În acest sens, se pune un accent special pe particularitățile arhitecturii și ale istoriei clădirilor. Această tendință este relativ nouă în domeniul designului interior, dar este extrem de populară. Caracteristicile camerelor în stil industrial sunt aspectul purist, mobilierul rustic, pereții cărămizi nețesute și tubul vechi de pe tavan - doar ca element decorativ. Puteți să vă configurați dormitorul rapid și ușor într-un stil industrial, optând pentru mobilier cu suprafețe metalice strălucitoare sau tapițerii din piele - sunt tipice acestui stil și nu fac decorații inutile.

Dormitor amenajat - splendoarea mobilierului baroc

Dormitor amenajat stil baroc

Dotări pentru mobilier Ambianță stil somptuos în stil baroc

Dormitor decorați ideile originale stilul baroc

Dormitor amenajat mobilier baroc

somptuos dormitor amenajat în stil baroc

Dotări pentru mobilier Ambianță stil somptuos în stil baroc

Dormitorul aranjat un pat uriaș de mobilier baroc

Dotări splendoare pentru dormitor în stil baroc

Dacă aveți un aspect cu adevărat minunat în dormitorul dvs., stilul baroc este doar pentru dvs.! Interpretarea modernizată a stilului principal de mobilier pentru secolul al XVII-lea. Dacă sunteți un fan al luxului, veți dori cu siguranță secolul al XIX-lea. Caracteristicile interioare sunt nobile nobile, cum ar fi galben auriu, rosu, muștar galben și alb-negru modern fără întrerupere. Mobilierul baroc este caracterizat prin multe ornamente și decoruri magnifice. Poate fi folosit doar ca un accent în mobilierul pentru dormitor sau poate fi amenajat complet în stil baroc - cum ar fi apartamentele regale.

Dormitor instalat - atmosfera romantică a stilului țării

Dormitor decora culori neutre stil țară

Dormitorul aranjat stil de țară superba aspect

Dormitor în stil țară

Dormitorul furnizează accente de stil de țară în alb

Dormitor decor mobilier din lemn stil țară

Dormitor furnizează aspectul clasic de țară clasic

Dormitor mobilat stil țară

Dormitorul aranjat stil de țară superba aspect

Dormitor mobilat stil țară

Mobilierul în dormitor în stil de țară arată invitat, confortabil și chiar și puțin romantic. Acest stil este foarte potrivit pentru un apartament în oraș - de exemplu, dacă ați trăit în mediul rural ca un copil mic, acest tip de decor vă va aminti. Mobilierul în casă este realizat în principal din lemn - pin, stejar, mesteacăn, de multe ori cu sculptură frumoasă din lemn și ornamente decorative din oțel de fierar. Caracteristicile interioare sunt culorile calde și decorațiile, cum ar fi perne moi, perdele colorate, vele mari și lămpi originale de epocă. Dacă doriți să vă furnizați dormitorul într-un stil de țară, este o idee bună să căutați un pat de toaletă, dresser sau dulap într-un magazin de antichități sau pe piața de purici.

Mai puțin este mai mult - stil minimalist

Dormitorul a stabilit forme geometrice minimaliste

Dormitor amenajat stil minimalist

Dormitor decorați decorul minimalist de perete original

Dormitor stabilit minimalist

Dormitor stabilit minimalist

Stilul minimalist de mobilier este foarte mult în vogă astăzi și arată foarte elegant în dormitor. Principiile sale de bază sunt: ​​"Numai necesar!" Și "Mai puțin este mai mult!" - din acest motiv, decorul minimalist este rar și foarte purist. Cele mai importante caracteristici ale acestora sunt suprafețele din sticlă și metalul strălucitor ale mobilierului, formele geometrice și schema de culori neutre - bej, gri, nisip, alb și maro, care creează fundalul ideal pentru mobilierul modern.

Confort și eleganță în stil scandinav

Dormitorul modern a furnizat motive geometrice scandinave

Dormitor decor Scandinavă accent perete în albastru deschis

Dormitor mobilat în stil scandinav în două paturi

Dormitor în stil scandinav

Dormitorul a creat un design modern scandinav

Dormitor decor Scandinavă eleganță și confort

Stilul de mobilier scandinav se bazează, de asemenea, pe un design neutru, ceea ce îl face foarte armonios și elegant. Mobilierul scandinav este într-adevăr confortabil și practic - este posibil să fi auzit despre așa-numitele paturi de primăvară din cutie, care provin din țările nordice ale Norvegiei, Danemarcei și Finlandei și garantează cel mai bun confort de dormit cu designul lor funcțional. Un dormitor în stil scandinav este elegant și confortabil, decorul este purist, dar nu exclude elemente decorative, cum ar fi perne colorate de culoare plină de culoare sau lămpi decorative de epocă. Dacă sunteți un fan al eleganței și confortului, vă veți indragosti, fără îndoială, de acest stil!

Farmecul mobilierului maritim

Dormitorul a amenajat mobilierul maritim

Dormitorul a amenajat unicat mobilier maritim

Dormitor set stilul maritim unic

Dormitor pat de ospat maritim stil stil

Dacă doriți un design destul de neobișnuit pentru dormitorul dvs., optați pentru mobilierul maritim! Acestea sunt inspirate de frumusețea mării și, prin urmare, pot aduce o respirație de aer proaspăt pe propriile patru pereți. Stilul de mobilier maritim este tipic țărilor mediteraneene, cum ar fi Grecia, și arată încântător. Vedeți fotografiile de mai sus pentru a vă asigura!

1