Mobilierul maritim – 25 de idei de design interior inspiratoare

Indiferent dacă locuiți în apropierea mării sau nu, mobilierul maritim poate aduce o nouă atingere propriilor patru pereți. Stilul de design maritim, care este în ultimul timp tendința este inspirat de frumusețea mării și stropite farmec simultan cabana. În acest articol veți găsi informații utile despre caracteristicile instituției maritime, precum și multe idei creative care vă pot ajuta. Lăsați-vă să vă inspirați!

Mobilierul maritim - caracteristici caracteristice

mobilier de masă mobilier de masăBaie în stilul decorului maritimbara de mobilier maritim

Design de cameră în stilul de mobilier maritim

Masa rotunda din lemn masivdecor pepinieră

mobilier de masă de cafea maritimă

decor maritim decor de gătit

mobilier din lemn masiv piept de sertare din lemn

1

mobilier pentru copii mobilier de camera pentru copii

Dacă vă place mare, mobilierul maritim este doar pentru tine! Aceste piese elegante de mobilier din lemn masiv, dekoriet cu ancora, Schiffsruder- și alte Seemotiven, fiecare cameră poate da o atmosferă elegantă și specială. Culorile principale care caracterizează acest stil de design interior sunt albastru maroniu, alb și roșu. Tonurile calde de nisip completează imaginea de ansamblu. Culorile clasice de pe litoral pot fi foarte bine combinat cu nuanțe pastelate delicate - această versiune elegant, de asemenea, scoate în evidență latura ludică a acestui stil de facilitate. Această schemă de culori este completată de bucăți masive de mobilier de epocă. Mobilierul maritim este fabricat în mod tradițional din lemn - la urma urmei, acest material este încă folosit pentru a face bărci. este mai original, atunci când vopseaua de mobilier are fisuri minore sau vopseaua de coaja un pic, pentru că creează o atmosferă specială și autentică. Driftwood este, de asemenea, potrivit pentru stilul de mobilier maritim, deoarece astfel de mobilier oferă camerei un caracter rustic.

Alegeți accesorii potrivite

barul de decoruri maritime

creativitate idei de design mobilier maritim

Nursery design stil maritim

Idei de mobilier pentru stilul maritim

Mobilier de sufragerie mobilier de design

Accenturi mobilier marin

birou de mobilier maritim

rafturi de vinuri pentru mobilier maritim

mobilierul marin pat dormitor coajă

mobilier marin de gătit insulă în formă de navă

Pentru stilul de decorare maritim include toate accesoriile care au ceva de-a face cu mare - pentru perne exemplu canapea cu Seemotiven, ancora gravate sau nave de navigatie, faruri decorative, până la tot felul de locuitori de mare de animale din plastic, cum ar fi steaua de mare și pește frumos. Pietrele, cochiliile și nisipul colectate pe ultima plajă de pe plajă ar completa spațiul maritim într-un mod deosebit de frumos. Plase, frânghii sau țesături, cum ar fi lenjerie de bumbac și, de asemenea, puteți einschlieβen în instalație, deoarece acestea amintesc viața pescarilor și a marinarilor.

Caracteristică "trăită" în atmosferă

Mobilier de perete mobilier maritim

mobilier maritim original sistem de rafturi

Idei de design dormitor

decor maritim dormitor

mobilier de camera de zi mobilier de zi

Când vine vorba de mobilierul maritim, nu trebuie să uitați ceva - în nici un caz totul nu trebuie să fie perfect. Acest stil de mobilier este caracterizat de o atmosferă "trăită-în" care o face atât de originală. Se recomandă, de asemenea, pauze elastice - exact ceea ce asigură unicitatea fiecărei camere. Deci, fii curajos în timp ce experimentezi!

1