Îndepărtați nasul din capul negru: ce remedii de la domiciliu pot ajuta?

Blackheads sunt o problemă cosmetică la multe femei și apar cel mai adesea în așa-numita zonă T a feței - pe frunte, pe nas și pe bărbie. Din acest motiv, oferim în acest articol totul despre îndepărtarea nasului negru! Aflați care sunt cele mai eficiente soluții de acasă pentru fețele negre de pe nas și toate celelalte zone faciale și găsiți câteva rețete de măști de față pe care le puteți încerca singur. Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta! Bucură-te!

Îndepărtați nasul din capul negru - remedii eficiente la domiciliu

masca de fata negru impotriva punctelor negre nu are niciodata pimplesFaceți-vă masca înnegrireAcasă remedii pentru nas înfundat

Curățați benzi pe puncte negre

punctele negre pe nas ajuta rapid împotriva cosurilorÎndepărtați puncte negre înainte de după

vasele infundate ajuta rapid împotriva cosurilor cosuri deshidratate

Părul părului îndepărtează sfaturile utile

Miser elimina masca faciala

1

Blackheads, numite și comedone, arată neatrăgătoare și sunt greu de îndepărtat - chiar și cu cele mai scumpe produse cosmetice. Din fericire, există câteva remedii naturale care vă pot ajuta să rezolvați problema și să economisiți o mulțime de bani. Mai jos este vorba despre asta și, de asemenea, aflați care este modalitatea corectă de a elimina puncte negre pe nas și alte zone problematice de pe față. Cernele sunt de fapt umflături pe piele, care sunt cauzate de acumularea de sebum și exces de grăsime în glandele pielii. Oxidarea grăsimilor este motivul pentru culoarea lor închisă caracteristică. De fapt, este foarte important să eliminați timpii negri, deoarece acestea sunt adesea punctul de plecare al unui cos. Deși expresiile sunt eficiente, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp - după câteva zile, cu siguranță vor reapărea puncte negre. De aceea vă oferim câteva soluții de mai jos, care sunt nu numai eficiente, ci și durabile. Continuați să citiți!

Îndepărtați nasul negru - rețetă pentru masca facială cu sifon

infuzie nas home remedii sifon

ce ajută împotriva punctelor negre

Express blackhead Scoateți cosul

Cel mai bun remediu pentru crângurile de pe nas și alte zone cu probleme este cu siguranță natron - este de fapt la fel de eficient ca orice produs de marcă scump! Aceasta va elimina foarte repede si usor capul negru - se amesteca o lingurita de sifon cu doua lingurite de apa distilat si se aplica acest amestec in zona afectata a pielii. Masați pielea cu degetele pentru o vreme, apoi clătiți sifonul cu apă călduță. Utilizați această mască de față de două sau trei ori pe săptămână - aceasta va elimina celulele deteriorate și moarte ale pielii, precum și excesul de grăsime și de sebum cauzate de puncte negre.

Îndepărtați nasul din capul negru cu suc de lamaie

Scapa de masca de fata cu lamaie

Îndepărtați cearceafurile și porii curate

Mască de față blackhead miere iaurt lamaie

Acasă remedii umflate naz nas în Hausmittl

Cu sucul de lamaie poate fi îndepărtată cu succes și în mod permanent fețele negre. De asemenea, este deosebit de eficient împotriva cosurilor și asigură pielii umiditate. Puteți să amestecați câte patru picături de suc de lămâie cu o lingură de zahăr și să vă masați în zonele afectate sau să faceți o mască facială cu suc de lămâie, miere, iaurt natural și puțină sare. Masca ar trebui să rămână pe piele timp de o jumătate de oră și apoi să se clătească bine cu apă călduță.

Acasă remedii eficiente pentru căderea punctelor negre - pastă de dinți

Capetele negre de pe nas elimina pasta de dinti

Urmatoarea remediu eficient pentru acasa este pasta de dinti. Singurul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să frecați pasta de dinți în zonele afectate ale pielii cu o periuță de dinți veche. Acest lucru are un mare efect de exfoliere și va elimina blackheads cu viteza de fulger. În plus, pasta de dinți va elimina excesul de ulei de pe piele și va contracara recurența cosurilor și a punctelor negre.

Mască facială cu miere pentru acnee și puncte negre

Pimples rapid elimina remedii împotriva miere de blackheads

Coșurile din nas și punctele negre elimină sfaturile utile

Blackhead mască nas cu lapte și miere de miere împotriva cosuri

Miere este cel mai frecvent utilizat ca un remediu eficient împotriva ridurilor, deoarece strânge și hidratează pielea. Dar poti face si o masca faciala cu praf de miere si scortisoara impotriva punctelor negre. Ar trebui să păstrați masca pe fața dumneavoastră timp de câteva ore - de preferință peste noapte. În dimineața următoare, pielea va fi mult mai moale, mai curată și mai sănătoasă! O altă variantă este amestecarea a patru linguri de miere cu două linguri de lapte și câteva picături de suc de lămâie.

Utilizați apă sărată pentru a îndepărta crăpăturile de pe nas

Blackhead nasul elimina apa sarata

Remediu pentru puncte negre

Apa sărată îndepărtează excesul de grăsime de pe piele, deci este deosebit de eficientă împotriva fețelor negre. Spălați-vă fața cu apă sărată în fiecare dimineață, iar după câteva zile veți vedea că numărul de puncte negre devine tot mai mic și mai mic.

Mască facială eficientă cu proteine ​​împotriva punctelor negre

Îndepărtați capul negru și părul

Și nu în ultimul rând, lăsați pe blackheads să lupte cu ouă crude. Se amestecă una sau două albușuri de ou cu o linguriță de miere, se aplică masca pe față și se lasă să se înmoaie timp de 20-30 de minute. Această mască facială vă va micsora porii și vă va oferi pielea cu substanțe nutritive importante.

1