20 Idei pentru magazinele de lemn de foc pentru a imita

Astăzi, încălzirea cu lemne de foc câștigă o atenție specială în rândul societății. Șemineul joacă acum rolul principal în camera de zi. Pe de o parte, șemineul atinge o atmosferă mai caldă, confortabilă și mai romantică, pe de altă parte, încălzirea lemnului este o alternativă naturală la sursele convenționale de energie cu combustibil și gaz. Pentru ca procesul de încălzire să nu fie întrerupt, ar trebui să se aprindă corect între coșul de fum și lemnul de foc. Iată câteva idei despre modalitatea perfectă de a stoca lemn de foc.

Depozitarea lemnului de foc este unul dintre cei mai importanți factori care mențin lemnul de foc la o calitate mai bună. Arderea lemnei de foc înseamnă că avem lemne de foc bine uscate. Cu cât lemnul de foc a fost mai uscat, cu atât este mai mare puterea de ardere sau căldura emisă. De aceea ar trebui să vă gândiți la depozitul perfect pentru economisirea spațiului - formă, dimensiune, locație. Oricine vrea să se încălzească în mod corespunzător cu un șemineu ar trebui să se gândească nu numai la cea mai bună depozitare a lemnului de foc, dar și la locația optimă pentru depozitarea lemnului de foc. Locul ideal pentru depozitarea lemnului de foc este în adăposturi bine ventilate și uscate, dar și lângă șemineu. Fără alte detalii, vă prezentăm câteva idei pentru stocarea corectă a lemnului de foc.

Rack pentru depozitarea lemnului

Rafturi moderne de colț pentru depozitarea lemnului de focSunteți de acord că acest raft colț este o completare frumoasă a designului interior al camerei dvs. de zi? Această idee pentru depozitele de lemn de foc se adresează destul de bine tuturor iubitorilor clasicului "alb și negru" de decorațiuni interioare. Rafturile din camera de zi nu pot servi numai ca un loc pentru cărți, ci și ca un depozit.

Depozitarea practică pentru depozitarea lemnului în exterior

Un stand excepțional pentru lemnul pentru exterior

Acest raft de lemn este un adevărat ochi-catcher. Aspectul lor izbitoare corespunde potrivirii lor în mod egal. Această păstrare a lemnului de foc vine într-un aspect estetic și îl puteți construi nu numai în interior, ci și în zonele exterioare ale casei.

Suport plutitor pentru depozitarea lemnului de foc

Care este cel mai bun mod de uscare a lemnului de foc?

Nu este nimic mai bun decât un depozit plutitor de lemn de foc. Rafturile plutitoare adaugă un aspect modern în camera dvs. de zi.

O bancă în grădină ca un loc pentru depozitarea lemnului 

Lemn de foc creativ pentru depozitarea în aer liberIndiferent dacă alegeți o bancă în sufragerie sau în grădină, banca este un loc creativ pentru a stoca lemn de foc. Aceste tăvi reprezintă o combinație de stil și confort.

Cărucior pentru depozitarea lemnului

Cum pot să-mi încălzesc casa cu un șemineu?

1

Acest depozit pentru lemn de foc este adresat în mod deosebit oricui dorește să stocheze lemn în afara. Acest proiect DIY pentru stocare este ușor și nu consumă timp. Materialele și cunoștințele necesare pe care trebuie să le posedați nu corespund rezultatului generos. Deci, nu așteptați încă o secundă și construiți această depozitare portabilă la îndemână!

Depozitare practică pentru depozitarea lemnului de foc

Lemnul de stocare în stil

Similar spațiului de stocare rotund, pe care l-am arătat deja, este stocarea. Este mai practic să folosiți înăuntru decât tava rotundă pentru că economisește spațiu. Acest depozit vine într-un aspect care completează aspectul apartamentului.

Coș de răchită pentru depozitarea lemnului

Coș de răchită pentru depozitarea lemnului

Cineva poate avea încă un coș de răchită acasă. Cu un coș puteți lăsa stivele de lemn frumos lângă șemineu. Nu aveți nevoie de o fantezie despre asta. Doar mergeți rapid la piață și cumpărați un coș de răchită.

DIY stand pentru lemn de foc

DIY ghid pentru depozitarea lemnei de foc la domiciliu

Nu este nimic mai bun de făcut în weekend decât un proiect DIY care este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Acest suport de lemn de foc rustic adaugă un sentiment cald atmosferei în camera de zi. Depozitul mobil pentru depozitarea lemnului de foc este simbolul optimității. Nu ar trebui să transportați greu bucăți de lemn din garaj în camera de zi. Cu ajutorul acestui suport ingenios de lemn, puteți face puțin efort.

O frumoasă raft de lemn de ardere din lemn în aer liber

Un raft frumos în picioare în aer liber pentru depozitarea lemnului de foc

Tabel de consolă pentru păstrarea lemnului

Tavă de consolă pentru depozitarea lemnului de foc

Rafturi încorporate pentru păstrarea lemnului de foc

Rafturi încorporate pentru păstrarea lemnului de foc

Alte idei

Iată câteva idei minunate despre cum să vă păstrați cel mai bine lemnele de foc. Lăsați-vă să vă inspirați și transformați ideea de depozitare a lemnului de foc!

Unde ar trebui să stochez lemnele de foc?

Depozitați lemnele de foc în stil

Multe idei minunate de păstrare a lemnului

Care lemn pentru semineu ar trebui să cumpăr?

Modern Brenholzlagerung și multe alte idei minunate

Cu această bancă modernă puteți să uscați lemnul în interior!

Cum ar trebui sa usuc lemn de foc? - Construiește un raft la domiciliu!

Un raft elegant pentru depozitarea lemnului de foc

Așezați aceste rafturi pe perete pentru a vă usca lemn de foc

Idei pentru depozitarea lemnului de foc generos pentru imitație

Cum ar trebui să-mi păstrez lemnele de foc pentru ca șemineul meu să se încălzească în mod corespunzător?

Idei pentru depozitarea elegantă a lemnului de foc la domiciliu

Lemnul de foc nu arată niciodată la fel de extraordinar ca în această fotografie

idei stilate pentru depozitarea lemnului de foc

1