Industrial Chic: 15 idei de design interior racoritoare cu mobilier industrial

Ai visat vreodată să trăiești într-un depozit sau în apartamentul unui artist? Ce zici dacă ai amândoi pe rând? Nu poți fi combinat? Dar! Stilul industrial de mobilier de astăzi trece printr-o revoluție și vă îmbunătățește și casa cu farmecul lemnului și metalului netratat, stilul fabricii și minimalismul clar. Pereții din cărămidă zidită, tavanele cu țevi, podelele din beton și pereții goi sunt siguri că vă aduc în cap când auziți sunete "industriale". Ce mobilier industrial este potrivirea perfectă pentru acest șic rece, vă vom spune. Bucurați-vă de farmecul fabricii de stil industrial și colectați exemple uluitoare pentru fiecare cameră!

Decor industrial în stil chic și loft

Mobila mobila pentru mobila mobilaCum a fost creat stilul de mobilier industrial, este încă în întuneric. Originile sale se crede la începutul secolului al XX-lea. A doua revoluție industrială a intrat în globalizare. Vechile fabrici vest-europene erau ideale pentru noi zone rezidențiale. Astfel, au apărut oportunități perfecte pentru apartamente! Pereții mari goi și plafoanele brute au făcut din mobilierul industrial sensibil la mansardă. Cum arata azi? Bazat pe mobilierul din fiecare cameră de zi, vă vom aduce mai aproape de instalația industrială. De asemenea, vă oferim sfaturi valoroase despre cum să utilizați mobilierul industrial și elemente de design eficiente pentru a vă crea întregul apartament conform unui concept industrial. O prezentare mai largă poate fi găsită în magazinul online Restyle24, unde veți găsi mobilier industrial unic, precum și articole de mobilier și accesorii de acasă din multe alte stiluri interesante.

Mobilier industrial cu design robust pentru camera de zi

Camera de zi industrială Mobilier industrialSă începem cu punctul focal al apartamentului, și anume camera de zi: în imagine puteți vedea elementele clasice ale unei clădiri, care sunt combinate cu bucăți concise de mobilier din designul industrial. O combinație de stil modern de mobilier face ca livingul să arate contemporan și nobil. Interiorul dispune de fotolii din piele vechi, o masă de cafea din lemn netratat, lămpi industriale și scaune metalice rezistente. Deci, decorul nu arata misto, aici decorarea - covor retro și sfeșnice cu aspect de epocă.

Dormitorul industrial - în ciuda aspectului mansardat distinct, o ambianță familiară!

Mobilier industrial - dormitor industrial

Lemnul netratat și metalul uzat nu sună ca o ambianță confortabilă? Sfatul nostru pentru decorarea dormitorului este să vă concentrați mai puțin pe materialele tipice pentru mobilierul industrial și mai mult pe culori clare, cum ar fi alb, negru și gri. Mobilierul este discret și, dacă este confecționat din lemn masiv, contribuie la o formă atemporală. Puneți întoarcerea pe decor și pe textile, cu aspect de epocă. Lămpile sunt din nou cu un aspect industrial.

Bucătărie industrială - spațiul în care toate elementele industriale își pot găsi utilizarea 

Industrial Chic - Bucătărie industrială

Deși lemnul este unul dintre materialele tipice în designul industrial, oțelul inoxidabil este preferat pentru bucătărie. Aragazul este absolut robust, din oțel inoxidabil și cu un aspect de epocă. Robinetele chiuvetei din nou indică un dispozitiv industrial stilistic, deoarece aceste fitinguri din oțel inoxidabil sunt din ce în ce mai folosite în bucătăriile comerciale. Țevile și conductele sunt elemente perfecte atunci când se instalează bucătării industriale. În stilul de mobilier modern, ele sunt ascunse în orice caz - cu chic-ul industrial nu vă rog! Sfatul nostru: Cuprul este foarte cald in acest an.

Sala de mese aduce stilul robust foarte bine exprimat

1

Ingerarea stilului industrialMobilierul industrial se integrează, de asemenea, cu ușurință în spațiul de lucru

Industrial Chic: 15 idei de design interior racoritoare cu mobilier industrial

Te-ai convins deja de farmecul și designul elegant al mobilierului industrial, dar ce e atât de special în acest stil de design interior? Este un stil de viață ridicat și este atemporal. Acestea nu sunt doar piese de mobilier, acesta este un stil de viață urban care creează o atmosferă casual în seara confortabilă cu familia și prietenii. Sperăm că vă bucurați de stilul de mobilier industrial! Nu uitați că este întotdeauna în prim-plan faptul că vă simțiți acasă și găsiți propriul stil!

1