Înfrumusețați scările din beton – interioare robuste, frumoase în exterior

O scară din beton este întotdeauna asociată cu un apartament în stil industrial sau cu design exterior? Dar de ce folosim acest material robust în designul interior? Cu siguranță spun că nu arată așa de bine. Dar totuși! Dacă îmbrăcați scara de beton în mod corect, veți obține o operă de artă! O combinație de lemn și beton sau metal și beton - atât de inovatoare și unice! Casa scărilor va fi o capcană în casa ta! Vedeți cum vă puteți înfrumuseța scara!

De ce scări de beton?

Înfrumusețați scările din betonScara din beton are o serie de avantaje. Pornind de la robustețe și rezistență la instalare ușoară! Dacă alegeți beton pentru scara dvs., vă veți bucura de ea pentru o lungă perioadă de timp. Singur, puteți instala scări din beton și de fapt foarte rapid. Cumparam scari finisate direct. Cel mai important avantaj este varietatea opțiunilor de aspect care se potrivesc fiecărui stil de viață. Nu este adevărat că scările de beton arata urât în ​​interior. Combinată cu balustrade de sticlă sau lemn masiv, această scară arată foarte modernă și fascinantă. Fără înveliș, scările dvs. din beton vor avea un aspect industrial uimitor!

Îmbrăcați scările din beton cu lemn

Rotiți scările din betonAcceptați scara dvs. ca un obiect de proiectare. Fie îmbrăcată sau nu, înfășurată sau dreaptă, designul este în mâinile dvs. și depinde numai de propriile dorințe și idei! Cu lemn masiv, scările din beton arata confortabil și confortabil. Combinate cu balustrade din sticlă, ele devin un adevărat eye-catcher și creează o ambianță caldă. Acum vă vom surprinde! Puteți face cu ușurință panoul dvs.! Tot ce aveți nevoie sunt șablon de scară, lemn și adeziv special pentru scări Tăiați matrițele de lemn și le așezați pe scară. Tigla face procesul chiar mai ușor!

Proiectarea unui apartament industrial - vopsirea sau vopsirea scarilor din beton

Pictați scara din beton în culoare

Rețineți că, înainte de vopsire sau vopsire, treptele concrete trebuie să expire. Dacă vă perfecționați scara de beton cu vopsea, ar trebui să știți că petele se înrăutățește după pictura. Vă recomandăm să alegeți un covor colorat!

Combinație de lemn, beton și sticlă într-o scară unică

Luminări de scară din beton

Aveți nevoie de inspirație? Derulați în jos!

Scară de beton cu balustradă de sticlă

1


Scară de beton cu balustradă de sticlă

Scări de beton înfășurate

Scară de beton combinată cu lemn masiv

Scară de beton combinată cu lemn masiv

Scară industrială a scărilor din beton

Scări de beton beton unic

Scări de beton combinate de lemn și beton

Scări de beton combinate de lemn și beton

Scări de beton combinate de beton și sticlă

Beton beton combinație de beton și metal

Scară de beton acoperită cu metal

Scări de beton înfășurate

Scară de beton acoperită cu dale

Scări de beton moderne

Scări de beton moderne

Scara betonului de beton

Scară de beton cu metal

1