Masa de duș ca un ochi-catcher în baie: argumente pro și contra

Masa de duș ca un ochi-catcher în baie: argumente pro și contra

Dacă dușul standard pare prea plictisitor și obișnuit, poate că dușul de cărămidă este soluția ideală pentru dvs. Astăzi, există o varietate de modele cu diferite modele și forme care permit un design individual al băii și devin rapid o capcană în zona sanitară. Dacă doriți să aflați mai multe despre dușurile de zidărie și partea lor pozitivă și negativă, citiți mai departe!

Dulap de dulap pentru un design modern de baie

Proiectare baie baie zidărie creativăBaie cu duș brickCreative idei de design baie de cărămidă duș cabină de duș cabină de duș

Baie de design idei cărămidă duș perete

baie modernă cu duș din cărămidăIdei dușmante și inspirații

caramida baie design baie

Baie modernă de cărămidă de duș

zid de duș originale cabină de duș dale de granit

1

cărămidă de duș

Dusurile de zidărie sunt deosebit de populare și răspândite în țările mediteraneene. Ele diferă de dușurile convenționale prin aceea că sunt mai rezistente, mai durabile și oferă, de asemenea, intimitate adecvată. În cea mai mare parte, ele sunt realizate din blocuri de beton gazeificate și apoi sunt prevăzute cu atașare acrilică, plăci sau tencuieli impermeabile. Când vine vorba de design, variantele posibile sunt enorme și aproape totul depinde de dorințele și nevoile tale personale - designul dușului, forma și accesul la cabină etc.

Proiecte și variante diferite

cărămidă de duș

cabină de duș modern cu design de baie

cabină de duș modernă cu duș

Baie cu duș de cărămidă și gresie originală de mozaic

podea de podea din cărămidă

podea de podea din cărămidă

Baie de baie de design din cărămidă

Cabină de duș cu cărămidă dublă

Baie cu schema de culori mai închise la culoare a cărămizilor

moderne design accent baie de perete perete perete perete

O cabină de duș cu pereți de piatră este probabil cea mai comună opțiune și nu este o coincidență - nu numai că este fără barieră, ci și mult mai rapidă și mai ușor de curățat. Podeaua poate fi, de asemenea, cărămizită, dar trebuie să existe o ușoară pantă în direcția scurgerii, pentru a evita inundațiile. Dacă ați optat pentru un duș de zidărie fără nici o ușă, cabina de duș ar trebui să fie întinse suficient de lungă pentru a împiedica stropirea apei din duș să ajungă la baie. Cu toate acestea, dacă veți găsi "ușa deschisă" de duș mai degrabă inconfortabilă, există uși de duș realizate din materiale diferite, și ar trebui să găsiți doar modelul care se potrivește preferințelor dvs. personale. În mod special șic și modern, văd ușa de duș din sticlă transparentă, colorată sau din plastic.

Calculați costurile

Baie de duș din cărămidă strălucitoare

idei de duș cărămizii și inspirații

cabină de duș modernă din sticlă

caramida cabină de duș din cărămidă

caramida baie design baie

cărămidă de duș și cabină de duș

Idei de baie idei de zidărie

podea de podea din cărămidă

interesant placi de mozaic cabină de duș cabină

Dușuri cărămidă

Cabina de duș cu pereți poate fi pătrată, rotundă sau în formă de melc. După cum sugerează și numele, cabina de duș în formă de spirală are o formă spirală care permite un acces elegant fără a fi nevoie de o ușă. Cel mai important avantaj al acestora este că apa de pulverizare rămâne în zona de duș. Cu toate acestea, un "duș melc" necesită mult mai mult spațiu decât modelele convenționale, astfel încât această variantă pur și simplu nu se potrivește în bai de dressing. De asemenea, nu este o afacere ieftină - costul poate ajunge până la 1500 de euro. În acest context, costul dușului de cărămidă depinde în mare măsură de materialul utilizat - cele mai ieftine soluții sunt blocurile de beton gazeificate cu un preț de aproximativ 2 euro fiecare (la o grosime de aproximativ 10 centimetri). Blocurile de sticlă, ușile din sticlă și alte echipamente suplimentare pot crește semnificativ costurile.

Avantajele dușului cărămizii

Baie de mozaic baie accent zid perete perete perete

Baie de baie de design din cărămidă

Cabină de duș de culoare închis dale de granit de culoare

cărămidă de duș

Baie cu duș brick

Un duș de cărămidă poate adăuga o atingere individuală oricărei băi, dar acest lucru nu este singurul său beneficiu - așa cum sa menționat mai sus, este mult mai durabil și mai stabil decât variantele tradiționale. Aceste proprietăți utile sunt datorate rezistenței ridicate a blocurilor de beton gazos. Și manopera lor ușoară și versatilă permite ca pereții dușului să fie construiți într-o varietate de forme - fie drepte, fie curbate, depinzând numai de preferințele personale și dimensiunea băii. În plus, nișe și proeminențe pot fi ușor instalate în perete. Și cu blocuri colorate de mozaic sau sticlă, puteți seta accente originale în baia dvs. și puteți crea o atmosferă cu adevărat modernă.

Brick shower - aspecte negative

modele moderne de baie în nuanțe pastelate

Cabină duș cabină de duș cărămidă de sticlă

Cabină de duș cu design modern

Dulap de culoare închisă accent dale de piatră cu pereți duș

cărămidă și cabină de duș modernă din sticlă

Cu toate acestea, dușurile de zidărie au și unele dezavantaje, pe care ar trebui să le luați în considerare, dacă ați decis deja această variantă. De exemplu, atunci când dușul este complet cărămizit, adesea nu există suficientă lumină în cabina de duș. Cu toate acestea, iluminarea plafonului poate rezolva complet această problemă. Ceea ce trebuie să știți este că blocurile de beton aerat absorb umezeala mai ușor decât o eliberează. De aceea aveți nevoie de o acoperire specială împotriva respirației cu apă și umezeală, dar plăcile sunt, de asemenea, o soluție bună în majoritatea cazurilor. În cele din urmă, se poate spune că fețele negative ale unui duș de cărămidă sunt mult mai mici decât beneficiile acestora, care nu trebuie subestimate.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map