22 de idei de design deosebite pentru o bancă de grădină din lemn

Dacă aveți propria grădină, vă puteți bucura de petrecerea timpului acolo - mai ales în lunile calde de vară. Și există ceva mai bun decât a avea o zonă confortabilă de relaxare în aer liber unde vă puteți relaxa după o zi lungă de muncă, puteți citi o carte interesantă sau vă puteți bucura de frumusețea plantelor? În acest scop aveți nevoie doar de o bancă convenabilă. Banca din lemn este considerată un clasic atemporal sub mobilierul de grădină. Dacă sunteți un fan al mobilierului de bricolaj, atunci puteți construi și o bancă de grădină de pe paleți. În acest articol veți găsi 22 de idei originale de design pentru bancul de grădină din lemn, care vă poate inspira să cumpărați o astfel de bucată de mobilier sau chiar să o construiți singură, dacă vă place să stăpânești. Lăsați-vă să vă inspirați!

O bancă de grădină din lemn - clasică

Grădină de bancă din lemn ca un clasic atemporalmicul stil de vintage din lemn de grădină din lemnLemn de grădină din lemn aspect rustic

Gradina din lemn clasic look retro

Grădină din lemn simplu de design confortabilLemn de grădină din lemn semi-original și aspect original

Grădină din lemn lungă în jurul designului original

Lămpi de gradina din lemn de iluminat accent modern

Grădină din lemn design simplu perne colorate simple

1

Grădină din lemn lungă rustică

O bancă de grădină din lemn creează scaune confortabile în aer liber și impresionează cu aspectul natural - lemnul ca material natural se poate înregistra în mediul grădinii. În plus față de modelele tradiționale în stilul țării, astăzi sunt oferite și variante foarte moderne - bănci masive cu multe detalii și sculptură în lemn sau cele cu ornamente frumoase de fier negru, care arată foarte sexy. Vedeți fotografiile din acest articol pentru a obține idei de design mai inspiratoare!

Cumparam mobilier de gradina din lemn: Ce ar trebui sa stii despre asta?

Scaun de grădină din lemn semi-minunat aspect

Grădină banc din lemn arata moderne design neobișnuit

Grădină din lemn lungă cu sculpturi în lemn

Grădină de bancă din lemn de bambus neobișnuit de design

Grădină din lemn foarte confortabilă

Lemn de grădină din lemn confortabil modern

Grădină banc din lemn idei de proiectare Kreatve

Grădină de bancă din lemn în sine a construit un aspect superb

Bancă de grădină din lemn vopsit în negru

Bancă din lemn realizată din perne rotunjite, colorate, pictate în culori albe

Grădină de bancă din lemn și piatră aspect modern

Bancile de gradina din lemn sunt atat de populare si populare datorita numeroaselor avantaje - ele sunt functionale, practice si deloc scumpe in comparatie cu alte mobilier de gradina. Lemnul ca material este rezistent la intemperii (banca poate rămâne adesea chiar și în timpul iernii) și foarte ușor de întreținut. Diferitele tipuri de lemn au propriul lor aspect caracteristic - bănci de stejar, mesteacan, tec, rattan, lemn tropical sau eucalipt nu pur si simplu nu la fel, dar nu au caracteristici diferite. Tek, de exemplu, este foarte robust și rezistent la intemperii, în timp ce stejarul impresionează cu un aspect frumos, dar ar trebui să fie depozitat mai degrabă în timpul iernii. De aceea este mai bine să obțineți sfaturi profesionale înainte de a cumpăra banca aleasă. Sperăm că acest post v-a inspirat.

1