Designul de grădină făcut ușor – idei creative pentru exterior

În lunile calde, grădina și balconul se transformă într-un al doilea salon. Cine nu-i place să se răcească în vară? "O grădină frumoasă șterge praful vieții cotidiene din suflet". În acest sens, toată lumea visează după o zi stresantă de a se bucura de câteva ore de ore confortabile, cu o carte grozavă sau un pahar de vin sub cerul deschis. Pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă în grădina sau balconul dvs. este cel mai important lucru în proiectarea zonei în aer liber. Detaliile, cum ar fi iluminatul și decorarea, nu trebuie să fie subestimate în designul grădinii, deoarece oferă o imagine generală despre ceva. Dacă aveți unul sau mai mulți copii și bineînțeles destul spațiu pentru un colț de joacă, puteți să le asigurați o petrecere excelentă sub supravegherea părinților care au voie să se relaxeze în zonă.

Gartengestaltung - Casa mea, grădina mea, odihna mea

Designul grădinii - casa mea, grădina mea, pacea meaToată lumea are propria lor idee despre gradina de vis. Pentru unii, o piscină este crucială, alții preferă spațiul verde, frumos decorat cu un grătar confortabil și zonă de relaxare. Pentru a profita la maxim de grădina disponibilă, ar trebui respectate câteva reguli de bază pentru grădinărit:

  1. Percepeți circumstanțele proprietății și împărțiți-le într-un spațiu acoperit, astfel încât spațiul să fie utilizat optim și să rămână cât mai mult spațiu posibil.
  2. Grădina trebuie să se potrivească casei și să reprezinte o imagine globală unificată.
  3. Preferințele personale curg pentru a atinge individualitatea și confortul.
  4. Optica este la fel de importantă ca și funcționalitatea.

Ecran pentru separare de lumea exterioară

Ecran pentru atenție nedorită din afarăO soluție simplă și eficientă pentru a vă proteja de o atenție nedorită este o protecție bună a grădinii. Ca ecran, adesea sunt plantate garduri vii sau arbuști. Dar aveți nevoie de mai mult spațiu, îngrijire și răbdare până când plantele cresc opace. Dacă nu puteți lua acest timp și răbdare, puteți obține covoare de intimitate flexibile. Pentru o intimitate permanentă și îndelungată în grădină se utilizează și ecrane fixe și garduri, care pot fi fabricate din lemn, plastic, metal, aluminiu, materiale naturale sau sticlă. Aceasta creează o retragere pentru relaxare din prima zi. Multe idei și sugestii pentru grădina dvs. pot fi găsite la www.meingartenversand.de. Chiar dacă nu aveți nevoie de acțiune, uitați-vă la produsele din magazin și să vă inspirați. Veți avea grijă să găsiți suficiente idei creative și opțiuni de design imaginative pentru grădina dvs.

Mobilierul de grădină dreapta pentru a vă relaxa

Mobilier de grădină pentru un design elegant de grădină

După asigurarea vieții private, alegerea mobilierului de grădină. Acestea ar trebui să fie alese confortabil și durabil. Ca și în cazul amenajării unui living, în mobila de grădină există la fel de multe stiluri, materiale și culori diferite. Odată ce v-ați gândit la opțiunile de ședere și ați definit stilul, cerințele sunt aproape de la sine înțeles. În zilele fierbinți de vară, este important să aveți ocazia să vă ascundeți la umbră de razele soarelui aprinse. Dacă nu există copaci pentru o umbră plăcută lângă zona de ședere, ar trebui să obțineți o umbrelă.

Joacă colțul în grădină - visul unui copil

Designul de grădină făcut ușor - idei creative pentru exterior

Copiii preferă să se joace în aer liber. O zonă de joacă în grădină asigură cele mai bune distracții pentru copii. Cea mai bună parte este că copilul tău poate juca singur în timp ce ești ocupat cu altceva în casă. Mai presus de toate, o zonă de joacă bine acoperită trebuie să fie sigură și inofensivă pentru copil. Acordați atenție materialelor și alegeți materiale naturale sau materiale plastice care au fost prelucrate inofensiv pentru sănătatea copiilor. Foarte interesante sunt echipamentele pentru terenuri de joacă care oferă varietate și suport pentru dezvoltare copilului. Protecția plăcilor de pardoseală ca pardoseală va salva multe lacrimi pentru copii.

Decoratiuni de gradina pentru un anumit lucru in designul gradina

Decorul de grădină dă ceva specialDecorul de grădină vă pune la dispoziție designul grădinii, pentru a vă simți într-adevăr confortabil și relaxat în grădina proprie. La fel ca și în casa noastră, avem nevoie de câteva felinare, perne crăpate și toate lucrurile care creează o atmosferă romantică și confortabilă în grădină. Plantele frumoase, elegante, combinate cu plantele potrivite oferă o imagine de ansamblu care poate fi transformată cu câteva atingeri simple. În designul grădinii, ca și în casa noastră, plantele pot fi definite în stil. În plus față de diferite optice, plantele pot avea și funcții diferite. De exemplu, ne așteptăm ca fructele să fie consumate de un pom, dar o grădină de flori oferă un miros floral proaspăt în zona în aer liber, iar gardul de gardă este de așteptat să ofere o intimă pură. "În grădină, există o mulțime de frumusețe și de muncă pentru totdeauna", prin urmare, dacă preferați o alternativă de întreținere redusă la îngrijirea elaborată a florilor și pajiștilor, are dreptate cu o grădină de rock. Nu numai că economisește multă muncă, dar și consumul de apă este mult mai mic. Găsiți idei înainte de a începe cu un design grădină. Lăsați-vă imaginația să alerge în sălbăticie și să vă facă camera de zi în grădină elegantă și funcțională, pentru a vă oferi confort și o ambianță deosebită în grădina proprie.

1

1