Doar modele de unghii – 25 de idei originale pentru toamna

Astăzi, fiecare femeie care se confruntă cu moda este interesată de designul unghiilor. Minunatele unghii artistice pictate vă oferă ocazia de a vă exprima individualitatea și gândirea creativă, impresionând în același timp pe alții cu stilul dvs. unic. În acest articol, vă oferim 25 de modele frumoase de unghii pentru toamnă, care sunt foarte ușor de imitat și astăzi sunt foarte trendy. Lăsați-vă să vă inspirați!

Modele moderne de unghii pentru toamna - culori la modă

Idei model de unghii și frunze de toamnă inspirațiiModele de model de model de toamnă moderneLac de unghii portocaliu sclipici particule toamna

design unghii interesant în maro

Lacuri de unghii Particule de aur roșu auriu sclipitorModel de unghii motive geometrice idei creative toamna

Unghiile modelului autumnal

original design de unghii toamna

Toamna frunze de lac de unghii ciocolata maro

1

unghii moderne de design de toamna toamna

Ideile modelului de unghii de toamnă

Nail art design vopsea toamna în negru cu sclipici de aur

Lac de unghii cu sclipici roșii de aur

Model de unghii interesante frunze de toamnă galben și portocaliu

unghii de design în toamna roșu închis

Pentru toamna anului 2016, sunetele mutate sunt din nou la zi. Alegeți unghiile pentru nuanțele caracteristice frunzelor de toamnă sau apusului de soare - de exemplu, aur, roșu închis, portocaliu și maro de ciocolată. Aceste culori nu numai că sunt deosebit de moderne, ci, de asemenea, arată foarte frumos și impresionant. Designurile originale pot fi create, de asemenea, atunci când combinați diferite culori de lacuri de unghii - pentru a obține așa-numitul efect Ombre, care este într-adevăr șold astăzi în designul unghiilor și coafura. Perlele, particulele sclipitoare sau dungile decorative pot da unghiilor frumoase de toamnă atingerea finală - fiți curajoși și încercați modele noi! Puteți folosi modelele de unghii prezentate aici ca sursă de inspirație.

Modele de unghii de toamnă și motive de inspirație

Leopard imprimă motive moderne toamna

DIY model leopard

Culori tendințe de toamnă brun ciocolată

Model de unghii originale maro și portocaliu toamna

design original de unghii în toamna albastră profundă

Toamna frunze roz unghii originale model

design interesant unghii toamna motive originale bufniță

Nail design de marmura de toamna efect original idei DIY

Idei creative de modele de toamna

Toamna lasă un design interesant de unghii

Și care sunt subiectele fierbinți pentru această toamnă? Frunzele de copac colorate, bufnițe, ghinde, dovleci și, de asemenea, copacii fără frunze rămân populare și actualizate. Dar puteți scăpa de motivele tradiționale de cădere prin alegerea unor forme geometrice abstracte. Modern pentru toamnă și iarna 2016 sunt și motivele animalelor. Dar ele sunt un pic mai greu de creat, așa că obțineți-vă un lac de unghii în culori frumoase la alegerea dvs., o pernă pecuniară și o perie subțire. Deși la început s-ar putea să nu reușiți să obțineți rezultatul dorit, cu mai multă răbdare veți vedea cu siguranță progresul mai târziu. Pentru a economisi timp, puteți utiliza șabloane sau puteți merge în salonul de unghii. Vă dorim mult succes!

1