Gel cu glitter – instrucțiuni pentru DIY + 22 de idei frumoase

Căutați idei de design deosebite pentru vară? În acest articol vă vom arăta cum să faceți geluri cu gel cu tine! Pe lângă un ghid simplu, veți găsi, de asemenea, mai jos 22 de idei frumoase de design care pot fi folosite ca sursă de inspirație. Bucură-te! Sperăm să vă bucurați de sugestiile noastre!

Gel cu glitter - idei de design deosebite

Gel cu un aspect albastruunghii artificiale Nail art de varăUnghii de unghii de unghii de unghii franceze

cuie frumoase Gellack franceză

Gel de unghii model Glitter francezLac de unghii lac de unghii lac de design francez vara 2016

unghii design 2015 unghii moderne de gel cu sclipici

Unghiul model de sclipire franceză

Cuie Franceză Glitter Gellac

1

Unghii de unghii Glitter francez

Gel cu unghie glitter arata foarte cool - uita-te la fotografiile din acest post pentru a vedea pentru tine! Glitterul este disponibil în multe culori diferite și astfel puteți pune accente impresionante pe manichiura dvs. și chiar puteți personaliza fiecare unghie individual. Poate că ați avut vreodată geluri de gel realizate în salonul de unghii și aveți o idee despre cum funcționează - aplicați cel puțin trei straturi de lac de gel special pe unghii, care se vindecă sub lumină UV. Ca rezultat, unghiile naturale sunt întărite și veți obține manichiuri frumoase și strălucitoare care durează săptămâni. Există diferite seturi de pe piață care conțin tot ce aveți nevoie pentru a crea unghii de gel, și de mai jos veți învăța cum să utilizați sclipicița cu gelul pentru a obține rezultatele dorite.

Faceți unghii de gel cu sclipire - instrucțiuni

Asigurați-vă că unghiile de gel cu glitter

Unghiile gel Nailart sclipesc ideile grozave

unghii false unghii de gel franceză

Nail art moderne gel unghii sclipici

Nail art 2016 gel de unghii Glitter francez

Gel cuie sclipi francez negru

Unghiile sclipesc culorile curcubeului

Designul de unghii sclipeste franceza

Unghii de unghii Gel cu glitter francez

Nail art franceză sclipici

Unghii idei de design moderne cu sclipici

Există de fapt două moduri de a crea cuie cu gel. Prima opțiune este aceea de a amesteca glitterul cu gel, care este folosit ca strat de acumulare sau de etanșare. Puteți combina diferite culori și puteți determina cantitatea de sclipici în sine - în funcție de efectul dorit. Aceasta tehnica poate fi folosita daca doriti sa faceti intreaga suprafata a unghiilor cu sclipici. În caz contrar, ar trebui să optați pentru a doua opțiune - aplicați un strat de mătase în orice culoare și lăsați-o să se usuce foarte bine sub lampa UV. Apoi, cu un gel mic și o pensulă, proiectați motivul ales și, când ați terminat, presărați cuiele cu sclipici sau înotați degetele în ele. Se va lipi automat de gel și rezultatul frumos este garantat!

1