25 modele frumoase de unghii gel pentru a imita

Gelurile unghiilor sunt astăzi un total de succes - nu numai pentru că arată frumos și mereu strălucitoare, ci și pentru că ele îmbunătățesc unghiile naturale și promovează creșterea lor. În acest articol vă prezentăm 25 de idei minunate pentru modelele de unghii gel, de la care vă puteți inspira propria manichiură. Sperăm să vă bucurați de sugestiile noastre!

Fotografie: nail art - Idei de design deosebite pentru gel de unghii

Nageldesign Cuie de vară cu gel albastru și auriuGel de unghii în motive de culoare albastru închisUnghii de design de unghii gel de unghii model alb și argintiu

Gel cuie model alb elegant și auriu

Gel cuie model impresionant albastru lac de unghii cu particule sclipiciNailart gel unghii model inima aspect minunat

Nail art 2016 motive de gel cuie geometrice

Gel unghii model alb florale

Modelul unghiilor franceze de pietre gelatinoase

1

Gelul cu unghii sclipitoare impresionează designul albastru și negru

Pentru unghiile de gel lucrați cu așa-numita modelare, care se aplică în trei straturi pe suprafața unghiilor - stratul de bază, faceți strat și strat de etanșare. Fiecare strat este întărit cu o lampă UV specială și, în cele din urmă, aplicați și gelul în culoarea dorită. Lucrul cu modelarea și gellac nu este la fel de ușor cum arată la prima vedere. Deși există seturi speciale de cuie de gel pe piață, nu ar trebui să fii începător în designul unghiilor pentru a obține un rezultat profesional. Există riscul de a vă deteriora unghiile atunci când pictați, dacă nu respectați exact instrucțiunile. Acest tip de manichiură necesită, de asemenea, o pregătire - ar trebui să dezinfectați mâinile în avans, să îndepărtați cuticulele, să vă depuneți unghiile și să le lustruiți până când suprafața lor nu mai strălucește. Dar dacă mergeți la salonul de unghii sau doriți să faceți manichiuri frumoase la domiciliu, puteți utiliza modelele de unghii gel din acest articol ca sursă de inspirație. Uitați-vă la fotografii și fiți inspirați!

Model impresionant de gel pentru vara anului 2017

Nail art imagini gel unghii stras albastru strasuri

Designul de unghii modele moderne de animale Gellak

Unghii de unghii franceză de unghii de unghii de gel

Unghii Pattern Violet Intunecat Gellac

artificiale unghii gel strat pastel nuanțe model floral

Fotografiile de mai sus sunt un exemplu de modele de unghii gel care sunt în prezent foarte mult în vogă. În mod deosebit luminos în această vară sunt nuanțe luminoase și combinații de culori îndrăznețe, cum ar fi manichiura mare în culorile curcubeului. Ar trebui să încercați absolut cuie de gel cu efect de marmură sau ombre, în care două sau trei culori de luciu de unghii curge unul în celălalt. Manichiurile cu modele florale și animale, precum și cele cu motive geometrice sunt într-adevăr șold și pot fi proiectate cu ajutorul autocolantelor doar câteva minute.

Nail art 2015 unghii frumoase gel în culori curcubeu

Model de unghii Gellack roz și alb leopard de imprimare

Gel de unghii model impresionant de design în pietre mov

Nail art vară 2016 gel de unghii în albastru deschis

Unghii de unghii franceze de unghii franceze

Nageldesign unghii de lux glitter gel

Gelul de unghii spiked ornamente groase strasuri

Gel unghiurile imagini originale de design în roz și auriu

Gel unghii natura pietre model de flori

1