24 modele de gel de unghii – Crăciun pe unghii

Pe lângă pregătirile pentru o masă de Crăciun, decorațiuni de Crăciun și cadouri, uităm să ne gândim la noi înșine și să ne răsfățăm. Dar o femeie nu trebuie doar să gătească delicioase feluri de mâncare de Crăciun, ci trebuie să o arate cu o privire perfectă de Crăciun. Finisajul perfect pentru îmbrăcămintea festivă este modelul cu unghii gel cu motive de Crăciun. Dă unghiile tale strălucire și vei avea spirit de Crăciun pentru mult timp!

O pungă plină de idei creative și modele de unghii de gel poate fi găsită aici

Gel unghii model pentru Crăciun în albCând vine vorba de Crăciun, toate motivele intră în joc - om de zăpadă, Moș Crăciun, pom de Crăciun, tot ce poți picta pe unghiile tale. Da, l-ați citit corect, puteți face cu ușurință modelele de unghii gel. Dacă puteți picta bine, bineînțeles cu peria, dacă nu, cumpărați autocolante gata făcute și le lipiți direct pe unghiile. Glitter este perfect pentru designul dvs. unghii festive. Roșu, verde, de argint sau de aur, când strălucește, merge bine cu Crăciunul.

Culorile Crăciunului

Model de unghii de gel - culori pentru CrăciunToată lumea cunoaște culorile asociate cu Crăciunul, dar cum le combinați pe unghii? Toate combinațiile de verde, roșu, aur și alb sunt permise! Dar dacă munca dvs. nu vă oferă posibilitatea de a vă decora gelul de unghii ca un pom de Crăciun, trebuie să căutați alte modele. Foarte delicate și simple ar fi fulgii de zăpadă de pe unghii. Aceste unghii de gel creaza un model cu o vopsea alba, un pic de sclipici si de ce nu un design francez? Dacă doriți să pictați unghiile de Crăciun într-o singură culoare, culoarea ar trebui să fie cu siguranță roșu. Un lac de unghii din aur sau argint este perfect pentru rochia de seară pentru Ajunul Crăciunului.

Împachetați-vă unghiile ca un cadou

Gel cuie model - arcuri

Slefuirea îți taie răsuflarea pe unghii. De ce nu-ți transformi designul de unghii într-un cadou? Cadou pentru tine, pentru aspectul perfect festiv! Dacă alegeți să vă plecați, vă recomandăm o combinație de roșu și alb. Cu lovituri de aur, unghiile tale vor fi pe tine!

Gel de unghii model în verde și roșu

Gel cuie model CrăciunGel cuie model Crăciun

Model de unghii de gel Design de Crăciun francez

Gel cuie model Crăciun

Gel de unghii model motive de Crăciun

Gel pinguin de model de unghii

Gel unghiilor model roșu

Gel cuie model roșu Crăciun

Gel cuie model de fulgi de zăpadă roșie

Gel cuie model Crăciun

Gel unghii model de idei de Craciun DIY

Gel unghii model de brad Idei DIY brad

Gel cuie model vin rosu

Gel de unghii model în roșu

1