Scări moderne de oțel în exterior – o idee bună?

Unii spun că scările de oțel din exterior au un aspect rece. Dar nu este cazul pentru noi. Ei amintesc de Monreal! Oricine este interesat de arhitectură și design va cunoaște cu siguranță istoria bogată a arhitecturii monreale. Descoperim scări din oțel nu numai la obiectivele turistice și la clădirile vechi vechi, acestea le-am afumat pe fiecare ușă. Și când deschidem ușa, ne mutăm într-o lume culturală istorică! Aceasta este o parte a scărilor din oțel afară. În ultimii ani, ele devin o parte a designului și arhitecturii moderne. În articolul nostru veți afla de ce!

Scări din oțel din exterior - ce avantaje aveți?

Ce avantaje au scările din oțel în exterior?Dacă alegeți o scară externă din oțel, veți avea o scară veșnică! Ele sunt foarte robuste, durabile și rezistente la foc. Scările din oțel au un design simplu, ideal pentru arhitectura modernă. Nu trebuie subestimat faptul că rampele de oțel pentru utilizatorii de scaune cu rotile pot fi făcute. O scară din oțel vă va aduce bucurie pentru o lungă perioadă de timp și, dacă o reîmprospătați sau o pictezi, va rămâne aceeași la 10 ani!

Straight sau rană?

Scari din otel in afara designului modernCând vorbești despre zona în aer liber, trebuie să ai grijă de loc, pentru că vei dori cu siguranță să ai o grădină frumoasă. Scările drepte din oțel oferă mai multă funcționalitate și ușurință, dar ocupă mult spațiu. Dacă designul dvs. este inspirat de minimalism și aveți o grădină mare, alegerea trebuie să fie dreaptă. Ele au linii curate și forme simple care se potrivesc perfect arhitecturii moderne. Un avantaj important, dar au scara spirală - securitatea. Datorită formei elicoidale puteți să vă permiteți scări înalte din oțel, indiferent dacă aveți mult spațiu. Cu balustrade de sticlă, scările exterioare din oțel sunt cu adevărat un ochi-catcher!

Combinați scările din oțel cu alte materiale

Scări din oțel în afara combinate cu lemn

În plus față de multe avantaje, scările din oțel au unele dezavantaje în exterior. Ele nu sunt atât de practice în zilele de iarnă și au un aspect rece. Dar puteți evita ușor aceste slăbiciuni prin combinarea oțelului cu alte materiale. Vă recomandăm lemnul, deoarece creează o ambianță caldă. Îmbrăcați-vă scara din oțel cu panouri din lemn și veți combate, de asemenea, neplăcerile zilelor de iarnă.

Te-ai convins deja? Obțineți idei moderne din exemplele noastre excelente! 

Scări din oțel exterior cu design minimalist

Scări de oțel din exterior inspirate de minimalism

1


Scări din oțel în afara piscinei

Scări de oțel din exterior în Monreal

Scări din oțel în afara dvs. puteți selecta drept sau rană

Scări de oțel înfășurate în exterior

Scări din oțel exterior cu balustradă de sticlă

O scară mare din oțel în afară

O scară din oțel înconjurată care duce la grădină

Scări din oțel exterior cu balustradă de sticlă în curtea din față

Scări de oțel în afara fațadei moderne

Scări de oțel în afara fațadei moderne

Scări din oțel în exterior în negru

Scări din oțel exterior în alb

Scări din oțel în afara a două etaje

1