45 de exemple spectaculoase ale fațadelor moderne ale casei

45 de exemple spectaculoase ale fațadelor moderne ale casei

Fațada clădirii este considerată cartea de vizită a clădirii - spectatorul primește prima impresie despre el înainte de a intra în clădire. Fațada este de fapt fața casei - dar nu ar trebui să fie doar frumoasă și atractivă, ci și să aibă funcționalitatea necesară. Deoarece fațada casei îndeplinește două sarcini importante - garantează o bună protecție împotriva intemperiilor și asigură izolarea termică necesară a clădirii. În acest articol veți găsi 45 de exemple spectaculoase ale fațadelor moderne de case care îndeplinesc condițiile menționate mai sus. Folosiți-le ca o sursă de inspirație!

Proiectați fațada cu vopsea

Idei de design fațadelor caseiProiectarea fatadelor casei cu culori albe și roșiiSchema de culori a fatadei a patru variante

schema clasică de culoare a fațadei

Fatada casei, proiectata in alb si galben deschisCasa fațadă Accente albastre albe

Fatada de casa in rosu cu accente albe

Fatada casei in nuante pastelate

Fatada de fațadă în designul de fațadă modern roșu

1

fațadă modernă a casei

Casă atrăgătoare în alb și galben

Când vine vorba de proiectarea fațadelor, probabil cea mai comună și populară variantă este un acoperiș roșu și pereți albi. Dar dacă aveți dorința ca fațada casei să vă exprime individualitatea și doriți să scăpați de clasic, faceți fațada cu culoare! Acesta este de fapt cel mai simplu și mai ieftin mod de renovare și de acoperire a pagubelor provocate de îngheț, ploaie și soare. Puteți opta pentru culori pastelate moi sau tonuri calde de pământ - arată frumos și întotdeauna rămân actuale. Dar dacă sunteți puțin mai îndrăzneț, alegeți nuanțe mai strălucitoare - nu numai că este deosebit de modernă, ci va da aspectului cu adevărat atractiv și individual fațada. Fațadele casei, unde există un contrast între culorile acoperișului și pereți - de exemplu, acoperișurile roșii și zidurile verzi verzi - sunt, de asemenea, foarte mult în vogă.

Fatade din lemn realizate din lemn

Fatada de fațadă din lemn modern

lemn modern fațadă din lemn

Învelitoare din lemn

fațadele moderne ale casei din lemn

Idei de design moderne de fațadă

Învelitoare din lemn

Casă cu fațadă din lemn

Fata de lemn atractivă

Lemn de fațadă

Fațade de casă idei de design creativ Lambriuri din lemn

Pentru o fațadă atractivă a casei, puteți folosi și alte materiale ca și placarea - diferitele suprafețe fixează din nou și din nou accente diferite. Poate că lemnul este cea mai populară variantă pentru placarea fațadelor. Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente reprezentative pentru fațada dvs. și, în același timp, doriți să economisiți energie și să creșteți izolația termică, lemnul este alegerea potrivită pentru dvs. O astfel de fațadă vă va oferi posibilitatea de a combina funcționalitatea cu prietenia și estetica ecologică. Fatadele casei din lemn sunt frumoase, durabile, ecologice și neutre din punct de vedere al emisiilor de CO2. Ca material de construcție ecologic, lemnul creează un sentiment de naturalitate și, în același timp, păstrează faza fără îngheț. Prin urmare, se poate spune cu certitudine că fațada din lemn este o investiție pe termen lung, care merită cu siguranță. Alegerea acestui tip de placare a fațadelor este de asemenea enormă - fie că este vorba de stejar, brad, pin, molid, zada sau brad Douglas - diferitele tipuri de lemn produc întotdeauna efecte vizuale diferite. Lemnul asigură, de asemenea, climatul optim de viață și izolarea termică bună, astfel încât aceste tipuri de fațade ale casei sunt nu numai atractive, ci și funcționale.

Fatade de metal din metal

Fatade de metal din metal

trei fatade de fatada de metal

fațada modernă din metal

Fatada facuta din aluminiu

Fatada de fațadă cu design metalic modern

Placări din aluminiu

fațada modernă de proiectare neobișnuită de aluminiu

Placări din oțel

Fatade din aluminiu

Placarea fatada a metalului

Fata de placare metalice idei creative design fațadă

Placări de fațade din metal

Amenajarea fațadelor din aluminiu

panouri metalice de panouri din panouri moderne

Fatadele casei din metal, dar se bucură și astăzi de o mare popularitate. Panourile din metal - aluminiu, oțel sau metale neferoase - arată atractiv și original, conferind fațadei o mai mare individualitate. Aceste panouri se caracterizează prin flexibilitatea și ușurința lor, precum și prin diferitele lor forme originale și prin capacitatea de a se adapta cu ușurință la toate tipurile de fațade și construcții. Acest tip de placare de fațadă oferă și numeroase opțiuni de proiectare, deoarece diferitele panouri pot fi combinate unul cu celălalt. O placare de metal face fațada rezistentă la intemperii și durabilă și, de asemenea, garantează o bună protecție împotriva incendiilor. În acest sens, aluminiul devine din ce în ce mai popular astăzi. Acest material este impermeabil, ușor și reciclabil. O fațadă din aluminiu nu este, de asemenea, o afacere costisitoare și asigură o protecție termică perfectă în timpul verii și iernii.

Fatade de fațadă din sticlă

Fatada modernă din sticlă

Fatade de casa Idei si inspiratii Obloane din sticla

Casă cu fațadă modernă din sticlă

fațadă atrăgătoare din sticlă

Sticlă ca placări de fațadă

designul modern al fațadelor

fațadă de sticlă

casă modernă cu fațadă din sticlă

Fațada casei de design creativ

Fatada de fațadă din sticlă modernă

Paharul este folosit din ce în ce mai des ca o placare de fațadă, deoarece poate oferi oricărui aspect Fassage un aspect original. Fațadele moderne din sticlă de perdea sunt deosebit de spectaculoase și amintesc de zgârie-nori. Fatadele din sticlă au și alte beneficii importante, în afară de aspectul lor frumos - permit lumina naturală, căldura și aerul proaspăt să pătrundă în casă, fără a avea probleme, garantând, de asemenea, o priveliște uluitoare. Peretele din cortina de sticlă este, în general, înrămată cu aluminiu, ceea ce asigură stabilitatea necesară.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − 91 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map