Coafuri de coafură semi-deschise - idei fascinante pentru imitație

Coafuri de coafură semi-deschise – idei fascinante pentru imitație

Vacanța de vară este deja terminată și trebuie să ne întoarcem la birou. Asta nu este o veste proasta - acum aveti ocazia sa incercati noile propuneri de pliuri semi-deschise! Ele sunt ușor de imitat și sunt ideale nu doar pentru viața de zi cu zi, ci și pentru multe alte ocazii, cum ar fi o petrecere, o seară socială cu prietenii, o nuntă și de ce nu Oktoberfest! În plus, coafurile pe care vi le oferim mai jos sunt potrivite pentru lungimi diferite de par și arata în special romantice și feminine. Sperăm că vă place sugestiile noastre și sperăm că vă place să citiți!

Împletitură semi-deschisă - panglică de apă

Împletitură panglică semi-deschisăÎmbrăcăminte de îmbrăcăminte împletită cu păr lungWaterfall coafura loose ghid

Îmbrăcăminte semi-deschis look romantic

Fata de coafura cu coafuraInstrucțiuni de împletitură cu panglica de apă

Panglica de cascadă este cu siguranță clasicul dintre coafurile de împletitură pe jumătate deschise pe care fiecare femeie ar trebui să o încerce! Această coafură are o serie de avantaje - este potrivită pentru părul scurt și extrem de lung, arată foarte jucăuș și romantic și, cu puțină practică, poate fi imitat foarte repede. Dacă stăpânești tehnica de împletitură franceză, panglica de apă va fi mult mai ușoară, dar asta nu e nevoie. Începeți prin a lua trei părți egale din partea din față a părului. Puneți partea stângă peste mijloc și apoi - dreapta peste mijlocul. Repetați din nou și apoi luați câteva fire de păr din partea de sus, pe care ar trebui să le adăugați la firul drept - la fel ca în lichenul francez. Dar, în loc să luați părul suplimentar pentru stânga, lăsați-l să cadă și să luați de jos un fir de păr de dimensiuni egale, cu care ar trebui să continuați să lucrați acum. Continuați să vă împletiți prin luarea de păr de sus de fiecare dată și lăsați firul inferior atârnă. După ce ați atins partea din spate a capului, împingeți bine capătul panglicii și împingeți în același fel cealaltă parte a capului. La sfârșit, fixați cele două pigtail-uri cu o cravată de păr mică. Gata!

Bretele semi-deschise - coafura "greșită" de păr de păr

impresionant hairstyle franceză pălărie lung păr

1

Panglica de par franghie

Coafura parului aspect elegant

Hairstyle împletit coafura greșit

Apoi, facem o așa-numită "panglică de bandă de păr" greșită, cu panglici, care este potrivită pentru părul lung și lung. Luați un fir gros de păr din partea din față a părului, din fund și împletiți-l ca în mod normal - puteți folosi o clemă de păr pentru a fixa părul deasupra, astfel încât să nu-l deranjeze când se împletesc. Sfârșitul panglicii finite trebuie fixat din nou cu o clemă de păr pe partea superioară a capului. Repetați acest proces pe cealaltă parte și, în final, îmbinați cele două panglici și fixați-le. Acum aveți o bandă de păr "greșită" deasupra capului, care arată super dulce. Dacă aveți puțin timp să faceți coafura, vă oferim și o versiune mai rapidă. Ar trebui să luați o bandă de păr "împletită" care să se potrivească cu culoarea părului dvs., să o poziționați în partea de sus a capului și să înfășurați pur și simplu niște fire în jurul acestuia. Deci, aveți o coafură pe jumătate deschisă, la fel ca varianta descrisă mai sus.

Împletituri semi-deschise - împletituri franțuzești

Panglici semi-deschise panglica franceza

Panglici de păr cu lungime medie împletite

Coafuri împletite coastele moderne împletite lateral

Panglica franceză sa împletit lateral

Îmbrăcăminte de păr par scurt păr modern

instrucțiuni semi-deschise și updo

Pălării scurte păr

panglicile au împletit părul lateral scurt

Panglici de păr de lungime medie împletite

Păr lung și păr părit

îmbrăcăminte de coafură coafură de păr coafat

Braid împletesc coafuri romantice

Instructiuni de coafura impletita cu idei moderne

Foarte interesante coafuri semi-deschise pot fi create cu panglica franceza. De exemplu, în cazul în care vă ponei cade vreodată în ochi, îl puteți tese în franceză și repara sfârșitul impletituri cu un clip de păr - aceasta coafura este rapid și convenabil, și, de asemenea, arata frumos. Puteți crea o împletire foarte romantică pe jumătate deschisă prin combinarea tehnicii cordului și a împletiturii franceze. Combinați bine părul și strângeți o despărțire centrală. Apoi, luați două fire relativ mici din partea din față a părului și puneți doar al doilea pe prima. După aceea, ar trebui să repetați acest proces, dar adăugați câteva fire de păr la cele două fire de fiecare dată - la fel ca lichenii francezi. Dacă ați ajuns deja la partea din spate a capului, răsuciți firele fără să luați părul și fixați capătul cu o cravată mică de păr. Faceți același lucru pe cealaltă parte a capului. După aceea, ar trebui să luați o panglică și să faceți o gaură cu degetele, trăgând ușor cealaltă parte. Puneți această "conexiune" astfel încât părțile de păr să rămână invizibile și îndepărtați legăturile de păr pe care le-ați folosit pentru a fixa capetele tricoturilor. Și terminat!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 59 = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map