Alegeți tonuri blonde în funcție de culoarea pielii – sfaturi utile

Aveți dorința de a vă vopsii părul blond? Minunat, dar știi care este umbra potrivită pentru tine? Deoarece blondele sunt variate și uneori poate fi cu adevărat dificil să se facă cea mai bună alegere. Acesta este motivul pentru care vă vom oferi sfaturi utile mai jos despre cum să alegeți nuanța perfectă din gama largă de nuanțe blonde care vă vor potrivi cel mai bine, în funcție de culoarea pielii. Bucură-te!

Dye păr blond - determină tonul pielii

blond păr diferite nuanteculorile blonde ale părului găsesc cea mai bună nuanță după tonul pieliipăr blond deschis Reese Witherspoon

culori grozave ale părului Eisblond

Blonda 2016 Miere Blond Miley CyrisBlondes 2016 trei nuante

culoare blondă blondă de păr platină Emma Stone

Indiferent dacă doriți să perie parul de culoare ceva sau doriți o schimbare completă de la întuneric la lumină - aici vă oferim cele mai bune sfaturi pe care le puteți utiliza pentru a se potrivi cu nuanța care se potrivește cel mai bine tenului tau! Pentru că, așa cum am spus mai sus, blondele diferite, și nu orice nuanță ar fi bine pentru tine - cu o culoare calda este, de exemplu, nu trebuie recomandat să opteze pentru rece Eisblond sau blond de căpșuni. În principiu, dacă selectați o nouă culoare de păr, este important în primul rând să își cunoască bine tonul pielii. Puteți decide rapid și ușor pentru tine - pieptene parul pe spate și cravată-l într-o coada de cal, astfel încât acestea să nu se încadrează în fața ta. Introduceți o cârpă weiβes peste umeri și în jurul gâtului, și urmăriți fața în oglindă - în cazul în care culoarea pielii arată un pic gălbuie ai un ten cald; dar se pare mai blauschichtig, este vorba despre un ton de piele rece. Acum știi ce culoare de par ai - rămâne doar pentru a găsi umbra care potrivește cel mai bine acest lucru!

Cele mai bune culori de păr blond, cu o față palidă și o culoare caldă a pielii

cool culori de păr blonda platină

1

blond blond sampanie blondă

Blondes 2016 blondă platină

păr blond strălucitor aspect natural

păr răcoros de culoare Ice Blond Jennifer Lawrence

Ele sunt palide, cu un ton de piele cald? Femeile cu astfel de ten, cum ar fi Taylor Swift, au o mare selecție, pentru că acestea sunt aproape toate blondele bine - de la grâu și blond cu nisip la Erdbeeren- și blondă șampanie. Cu toate acestea, putem recomanda Nuance Platinum - acestea vor aduce trasaturile cele mai bune avantaj și să neutralizeze posibila roșeață a pielii. Sand blonda este, de asemenea, o alegere bună - o astfel de urși de nuanță ca Scarlett Johansson. Asigurarea culoarea parului un aspect natural, ai putea transforma blond inchis in avans parul, iar umbra aleasă, se aplică numai pe lungimea firului de par si sfaturi.

Blonde pentru femei cu o față palidă și un ten rece

Blondă de căpșuni blondă blondă Nicole Kidman

blond păr de culoare auriu blond

Tonuri blonde balayage cenușă blond

Blondes 2016 Blondă de căpșuni

Dacă sunteți palid, cu un ten rece, este mai bine să optați pentru căpșuni blond. Această nuanță - versiunea de aur și roșiatică - arată foarte atractivă și creează un contrast plăcut cu tonul rece al pielii. Cu toate acestea, în cazul în care fața ta arată un pic roz, alegeți platină sau cenușă blond.

Beige Blond - cea mai bună alegere pentru tonul mediu al pielii cu o subtilă caldă

păr blond Eisblond Rita Ora

păr blond strălucitor Nuance Sandblond

blonda de păr Culori Butterblond Kate Winslet

păr blond trendy nuanțe de grâu blond

Culori de păr Nuance bej blond

Pentru femeile cu tenul mediu, bej, cu o subtilă caldă, blondă de nisip sau de grâu sunt cele mai bune nuanțe - ca de exemplu la Sofia Vergara. Nuante precum mierea sau blondul de unt sunt, de asemenea, potrivite și vă vor oferi un aspect deosebit de delicat. Dacă aveți ochi verzi și un ten bronzat, ar trebui să încercați cu siguranță bej blond - această combinație arată uimitor de frumos!

Colorant de păr blond, cu un ton mediu de piele, cu un ton subțire rece

Culoarea părului blond de culoare bej Blake Lively

blond păr de culoare auriu blond

blond păr nuanță miere blond

blonda de păr blondă bej

Dacă aveți un ten mediu cu o subtilă rece, cum ar fi Blake Lively, ar trebui să optați pentru o blondă caldă care va fi un contrast frumos cu pielea. Dacă aveți ochi albaștri, încercați Nuance Champagnerblond - veți fi cu siguranță mulțumiți de rezultat! Singura excepție este blonda de platină - această umbră vă va oferi un aspect prea strict, deci vă veți abține mai bine de la ea.

Blondes pe o piele mai inchisa

Blondes 2016 Tendințe Ciara

păr blond de piele întunecată Beyonce

Blondă de păr Blondă caramelă blondă

Hair blond Rihanna

Pentru doamnele cu pielea mai inchisa usor sau usor tăbăcite cu nuanțe calde - cum ar fi Jennifer Lopez si Ciara, sunt nuante calde blond, saturate care se contopesc cu pielea, cea mai buna alegere. Acestea includ de aur blond, miere și chihlimbar. Femeile cu o astfel tonusul pielii este, de asemenea, stilul BALAYAGE doar o mare.

1