51 Fă-o pe tine însuți Hacks pentru a imita

51 Fă-o pe tine însuți Hacks pentru a imita

Do It Yourself Mobilier este această parte a casei care o face confortabilă și oferă farmecul acasă și caracterul. Fie din cutii de vin. Paleți, plăci de lemn, cu puțin efort și cu instrucțiuni corecte, puteți construi opere de artă reale! Și în construcție, nu numai că înțelegem complet noi piese de mobilă, dar și refacem mobilierul vechi. Astfel, apartamentul tău concretizează o nouă splendoare și o atingere a istoriei în același timp. Ușile vechi nu trebuie doar să fie "gunoi", care poate face o piesă completă de mobilier! Vă prezentăm multe idei creative despre cum să construiți o masă în afara ușilor sau pe palete, precum și multe exemple de la "vechi" pentru a face "noi". Lăsați-vă să vă inspirați!

Fă-o tu însuți Mobilă din paleți

Fă-ți ideile: mobilier de bricolaj din palețiFrumusețea mobilierului din vechile europaleți nu este doar aspectul rece, casual, ci și durabilitatea. Din ce în ce mai mulți oameni caută pe Internet ceea ce pot face cu propriile palete și răspunsul este clar - totul! Dacă doriți să vă bucurați de mobilier individual de bricolaj, purtați doar câteva palete unul peste celălalt pentru a crea o masă sau o bancă. Piesele de mobilier din paleți sunt un ochi-catcher în decor și nu doar în stil rustic. O nouă tendință este exact acest lucru, în care combinați vechiul mobilier DIY cu decorarea modernă. Indiferent dacă alegeți un pat, un raft, o masă de cafea sau un salon de grădină - europaleți pot fi utilizați într-o varietate de moduri. Lemnul brut vă încântă interiorul cu un fler industrial rustic, în ciuda materialului robust. Dacă îți sigilezi scaunele și mesele de grădină cu palete cu un finisaj din lemn rezistent la intemperii, poți aștepta, de asemenea, la mobilier elegant, de lungă durată.

Fă-o pe tine Hacks: Întoarce vechi în nou!

Fă-o pe tine Hacks: Întoarce vechi în nou!Ceea ce este un gunoi pentru unii este o resursă valoroasă pentru alții, mai ales atunci când vine vorba de mobilier reciclat. Vechile dulapuri, ușile și ferestrele beneficiază de un nou contract de leasing prin intermediul proiectelor noastre "Do It Yourself". Upcycling nu este doar o tendință pentru mobilierul chic și accesoriile, ci este și viabil - deoarece faceți upgrade produselor vechi, nu trebuie să se producă nimic nou. de mai jos Ciclutarea se înțelege atunci când se creează produse noi din deșeuri (presupuse). Nu numai că transformă materialele existente (discutăm despre reciclare), dar le modernizăm, permițându-le un nou ciclu de producție.

DIY Key Holder: cea mai bună opțiune de stocare pentru cheile dvs.!

Fă-o tu însuți: Suportul pentru cheie: Cel mai bun spațiu de stocare pentru cheile tale!

Fă-o tu însuți: Suportul pentru cheie: Cel mai bun spațiu de stocare pentru cheile tale!

Fă-o tu însuți: Suportul pentru cheie: Cel mai bun spațiu de stocare pentru cheile tale!Fă-o tu însuți: Suportul pentru cheie: Cel mai bun spațiu de stocare pentru cheile tale!

Idei DIY cu un cabinet vechi: Atât de multe posibilități există!

Idei DIY cu un cabinet vechi: Atât de multe posibilități există!

1

Fă propriul tău masă din fereastra veche

DIY masă de upcycling din fereastra veche

Vechiul dulap devine o canapea, o fereastră veche devine o masă. Sună incredibil? Nu cu instrucțiunile noastre detaliate. Toate imaginile din galeria noastră oferă instrucțiuni pas cu pas, iar singurele materiale de care aveți nevoie sunt un pic de gunoi și mobilier vechi, vopsea și un pic de efort și o mulțime de dorință! Uneltele, cum ar fi ciocane, burghie, perii și șuruburi de lemn, aveți nevoie, de asemenea, cu fiecare dintre instrucțiunile noastre. Important pentru toate instrucțiunile următoare este măsurarea corectă a dimensiunii dorite.

Construiți desertul din lemn natural pentru a crea o ambianță naturală

Construiți-vă singur desertul DIY

Fă-o singur cu o ușă veche

Ușile vechi servesc, de asemenea, ca o decorare perfectă, în stil șic shab 

Fă-o tu însuți cu o ușă veche

"Vechi" face "nou": Așa crește patul! 

Fă-o singură

Fă-o singur însuți

Nu există un raft în hală? Utilizați vechile scaune de grădină! 

Faceți-vă decorațiunile de perete cu scaune vechi Canapeaua DIY te face

DIY idei DIY cu cabinet vechi

Fă-ți propriul tău magazin de vinuri
Mobilier de birou pentru hala în sine construi

Construiți-vă personal mobilierul

Fa-o singur: reîmprospătați mobilierul vechi

Fă-o singur: reîncărcați

Fă-o singur: construiește-ți propriul desert de la o masă veche

Fă-o singur: construiește-te o masă de cafea

Pimp Hacks: Do It Yourself Idei pentru Cabinetul DIY

Mobilier de birou cu usi vechi

DIY decorare cu usi vechi

DIY construi masa proprie: Fă-o singură

Idei DIY pentru coridor

Fă-o tu hack: mobilier DIY pentru a te construi

Reîmprospătați mobilierul vechi: faceți-vă ideile

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 61 = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map