Instructiuni de arta pe unghii: Asigurati-va designul perfect al unghiilor

Ați dori să aveți un design unic de unghii, dar totuși să nu așteptați ore întregi la manichiură și să nu pierdeți bani? Am gasit solutia pentru tine! Cu ajutorul instrucțiunilor noastre de unghii utile, veți fascina toți cu unghii frumoase. Și nu trebuie să fii pictor pentru a face decorațiuni uimitoare. Este de fapt distractiv și puteți aduce o notă personală oricărui design. Acesta este farmecul designului unghiilor de casă. Luați-vă unghiile în culori frumoase și urmați pașii noștri. În cele din urmă vei fi mândru de tine!

Nail Art Instrucțiuni: Lăsați unghiile voastre straluceasca

Instrucțiune Nailart rezultat din aur roșuGlitterul a devenit o tendință în 2016. Combinați sclipirea cu efectul Ombré și veți avea toate ochii asupra dvs. Sugestia noastra este sa selectati culoarea rosie clasica si sa o combinati cu un sclipici de aur. Uită-te la tehnica și puteți crea un gradient de culoare cu culori diferite. Designul nostru de culori este foarte potrivit pentru o petrecere de Crăciun. Dar dacă căutați un design de unghii potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, utilizați nuanțe pastelate dintr-o paletă de culori.

Pasul 1

Nail Art Instrucțiuni Artă roșie de aur 1Pasul 2

Instrucțiuni pentru nailă Pasul 2 de aur roșu

Pasul 3

Nail Art Instrucțiuni Artă roșie aur 3

În primul rând, asigurați-vă că purtați Top Coat. Acest lucru se aplică oricărui tip de unghii, astfel încât unghiile voastre de unghii să vă aducă mai multă plăcere. Apoi urmați două straturi de roșu clasic bogat. Așteptați ca baza să se usuce bine. Apoi vine lac de aur de aur. Pentru a obține efectul Ombré, aveți nevoie de un burete. O puteți găsi în aproape toate farmaciile. Dar, dacă nu o puteți găsi, luați o gospodărie înotată. Se toarnă un pic de lac de unghii de aur pe o bucată de hârtie, astfel încât să puteți lua buretele mai ușor. Îndepărtați aurul de pe vârfuri până la mijlocul unghiei. Repetați până când sunteți mulțumit de rezultat.

Nail Art Instrucțiuni: O altă idee cu sclipici

Nail art instrucțiuni de Anul NouLuați o perie și creați-vă creativitatea sălbatică! Fie cu luciu, fie cu unghii simple, poti face minuni cu peria! Nu începeți imediat cu cifre dificile. Recomandate pentru incepatori sunt figurile geometrice si dungile. Acestea au devenit, de asemenea, o tendință absolută în acest an. Cu puncte mici poți picta o pasăre fără o curaj. Obțineți idei din exemplele noastre creative! Distrează-te!

1

Unelte de nail art cu hârtie și apă 

Design de hârtie pentru instrucțiuni nailitare

Pasul 1 

Nail art de instruire de hârtie de apă

Pasul 2 

Nail art Instrucțiuni de artă pe hârtie Pasul 2

Nailart instrucțiuni flori

Instrucțiuni DIY pentru nailar

Nailart instruiește inima

Nailart instruiește inima Idei de instrucțiuni Nailart Idei de instruire Nailart DIY

Idei de instrucțiuni Nailart

Nail art instrucțiuni cireșe

Nail art instrucțiuni multicolore

Instrucțiuni de nailă pentru unghii de unghii

Instrucțiuni de instrucțiuni pentru nail

Nailart Instrucțiuni Scotch

Idei de instrucțiuni Nailart

Nailart cristale instrucțiuni

Nailart instrucțiuni motive animale

Nail art pepene verde instrucțiuni

1