Designul de design de unghii – idei inspirate pentru a te face

Designul creativ și frumos al unghiilor este astăzi o necesitate absolută pentru fiecare femeie care conștientizează moda. În acest articol veți găsi trei modalități ușoare de a vă face unghiile artistice. Lăsați-vă să vă inspirați!

Designul unghiilor cu dungi decorative

design original de unghii cu dungi decorativeDesignul de imbracaminte pentru imbracaminteDesignul de imbracaminte se aseaza ca un accent

Designul de imbracaminte de lustruire de unghii purpuriu

DIY cuie cu dungi decorativeÎmbrăcămintea crează idei creative

Imbracaminte de design de unghii roz cu lacuri decorative

designul original al unghiilor cu dungi decorative

Idei de design de unghii și dungi decorative de inspirație

1

Designul de unghii crează idei creative de idei DIY, dungi decorative

Designul unghiilor cu dungi decorative este ceva nou, pe care ar trebui să-l încercați absolut. Fâșiile decorative sunt vândute în role, au lățimea de aproximativ 0,5 sau 1 centimetru și pot fi apoi tăiate la lungimea dorită. Pentru a vă decora unghiile, nu aveți nevoie de nici un adeziv suplimentar - benzi decorative sunt autoadezive și pot fi ușor fixate pe suprafața unghiilor. Sunt disponibile în diferite culori și se caracterizează prin efectul metalic puternic. Dungile decorative pot fi, de asemenea, o completare frumoasă a altor modele de unghii - de exemplu unghiile din franceză sau de gel.

Ombre de unghii

Designul de unghii influențează efectul Ombre

Idei de design pentru ombre de unghii

Nail art

Nail art ombre roșu, portocaliu și galben

Ombre unghiile care îmbină culorile

Designul unghiilor Designul Ombre are un efect light și albastru închis

Nail art ombre roz și alb

Idei DIY Ombre Unelte

Ombre cuie în nuanțe pastelate

Un alt design de oțel care este în vogă astăzi sunt ombre cuie. Ombre este efectul a două culori care se varsă unul în celălalt. Este nevoie de puțină răbdare pentru a vă face unghiile în acest fel. Aveți nevoie de două culori de somon de unghii și un burete. Mai întâi, vopsiți întregul unghi cu prima culoare și așteptați până când vopseaua se usucă bine. Apoi aplicați cea de-a doua vopsea pe jumătatea inferioară a cuiului și împrăștiați ușor vopseaua cu buretele pentru a crea efectul Ombre. În cele din urmă, puteți aplica două straturi de strat de acoperire pentru a menține designul mai lung.

Designul unghiilor cu efect de marmură

Imbrăcăminte cu efect de marmură

unghii cu un design elegant, cu efect de marmură

Nail art marmura efect

albastru unghii efect de marmură

Arta designului unghiilor

Îmbrăcămintea crează idei și inspirații

O varianta simpla care nu ia mult timp este designul de unghii cu efect de marmura. Pentru aceasta aveți nevoie de două lacuri de unghii, scobitoare și un pahar de apă. Alternați între cele două culori în apă, pentru a obține un cerc din ce în ce mai îngust. Utilizați scobitorul pentru a face cercurile mai convexe. Apoi, înmoaieți-vă unghiile în ea și în cele din urmă îndepărtați excesul de lac de unghii cu unghii remover. Gata!

1