Insirationen in Acryl: Picteaza-ti propriile poze creative

Vrei să-ți decorezi apartamentul în stil individual? Ce spui atunci cand pictezi tu insuti? Decorajul de casă aduce o atingere foarte personală a spațiului vostru. Dacă sunteți începător, începeți cu vopsele acrilice. Aceasta este o artă deosebit de simplă, dar eficientă. Doar alegeți un motiv din ideile noastre creative și vă vom arăta tehnica. Și nu aveți nevoie de yoga să se relaxeze - numai vopsele acrilice, o pânză și o perie sunt suficiente! Fi inspirat de frumoasa galerie de imagini!

Instrucțiuni: Vopsiți-vă fotografiile

Pictați propriile instrucțiuniMai întâi, selectați subiectul. Dacă pictați cu poze acrilice, formatele de format mare sunt ideale. Frumos sunt munții, marea sau florile mari. Experimentați culorile și intensitatea acestora. După a treia fotografie puteți picta și motive abstracte. Dar pentru prima ta pictura acrilică ai nevoie de pregătire. Tot ce aveți nevoie sunt acrilice, perii, pânză sau hârtie acrilică și recipient de apă. Pentru amestecare, este mai bine să utilizați un palet. Dacă nu aveți una, puteți folosi o placă veche sau o placă din sticlă. Pensula este prima apă și apoi se înmoaie în vopsea. Împărțiți imaginea în secțiuni și pictați din fundal în prim-plan.

O imagine fără culori nu este o imagine

Pictați propriile imagini DIYExistă o singură rețetă pentru culori: permiteți-vă imaginația să meargă sălbatic! Reteta de bază, cu toate acestea, este un liant acrilic parte cu două părți Farbbrei, care constă din apă și pigmenți de culoare, este amestecat. Dacă preferați o consistență lichidă, amestecați o parte din liantul acrilic cu trei părți apă.

Picturați-vă singuri pozele: experimentați cu tehnologie

Pictați-vă propriile poze DIY Acrylic

Când cunoașteți culorile, puteți încerca diferite tehnici. Puteți crea un efect de acuarelă cu tehnica glazurii. Este vopsit cu vopsele acrilice foarte diluate. Culorile sunt aplicate pe o suprafață bine uscată pentru a se amesteca optic. O idee creativă este aplicația de culoare opacă. Aici folosiți intens vopselele acrilice și faceți corzi perii. În această tehnică, vopselele acrilice sunt aplicate direct din tub.

Puneți vechea tricou. Luați peria în mână și plecați. Distrează-te!

Pictați propriile fotografii Acrilice

Pictați-vă propriile poze Arcyl Art

1


Pictați propriile fotografii

Pictați propriile idei

Pictează propriul design

Pictează-ți propriul copac

Vopseste-ti propriile poze Pink

Pictați propriile instrucțiuni

Pictați propriile culori ale imaginilor

Pictați-vă propriile poze Verde

Pictează-ți propria idee

Pictați propriile idei

Pictați-vă propriile fotografii Multicolor

Pictați propriile poze Design interior

Pictați-vă vopseaua acrilică proprie

Pictați propriile fotografii cu acril

Pictați propriile fotografii portocalii

Vopsea-ți propriile poze roșii

Vopsirea imaginilor însuți

Pictați-vă propriile poze Art

Vopsiti-va fotografiile ca tine

1