Imbracaminte de primavara 2016 – adidașii albi sunt trendul absolut

Inspirat de covorul rosu, adidașii albi au fost un costum foarte popular pentru primavara 2016. Este surprinzător, dar ele se potrivesc oricarui stil, fie elegant sau sportiv. Da, și la rochie! Adidașii din birou sunt, de asemenea, un punct culminant în acest an. Ele sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi și arata elegant. Și asta nu e tot. Știind că sunt cele mai confortabile pantofi. Modelele tradiționale de adidași vor reînvia în aceste costume uimitoare. Bucurați-vă de marile noastre propuneri pentru tinuta de primăvară!

Cea mai bună combinație pentru îmbrăcămintea de primăvară - adidași albi și denim

Blugi de primăvarăPantofi albi și denim - clasic absolut! Nu pare retro. Da, este Fashion Week Spring Fashion # 1! Toată lumea din garderobă are blugi denim și adidași de conversație sau un alt model. Indiferent dacă sunt blugi sau pantaloni scurți, se potrivește bine cu pantofii albi. Tendința la modă este blugi rupți, dar arată mai sportiv. Dacă preferați casual, vă recomandăm blugi de 7/8 super slim. Acest lucru se potrivește unui pulover jucăuș sau când zilele de primăvară sunt mai calde, combinați-l cu un tricou. Dacă doriți să aduceți o atingere feminină echipamentului, alegeți accesorii în caisă sau roz.

Oficiul de primăvară de birou: cu adidași în birou

Primăvara îmbrăcăminte de primăvară în birouAdidații din birou nu mai sunt interzise. Alegeți combinația perfectă și arătați mai elegantă decât tocurile incomode. Și adidașii nu mai sunt doar atletici. Pantofii Adidas Metalic nu vor lipsi în nici un garderobă în acest an. Buzunarele din aur de trandafir de aur merg foarte bine cu o cămașă sau pantaloni roz. Dacă sunteți în birou în rochie sau fustă, adidații nu mai sunt "no-go"! Uită-te la exemplul de îmbrăcăminte de primăvară.

Fusta midi de primăvară

O fusta midi tul nu mai este de moda veche. Combinația cu adidași albi este foarte la modă. Completați îmbrăcămintea cu un simplu tricou. Această fustă arată super-elegantă și este foarte confortabilă. Vă recomandăm să utilizați numai două culori în hainele sau selectați trendy „look all-a lungul“, care este, din cap până-n picioare în alb - poate, în acest caz, pur și simplu stil. Fii inspirat de costumele noastre de primăvară, trage adidași alb și impresiona pe toată lumea!

Nu uitati accesoriile la moda - pungi, bluza, ochelari,Primăvară în birouPrimăvară în birou

Primăvară în birouPrimăvară de îmbrăcăminte

1

Primăvară culotte

Pantofi de îmbrăcăminte de primăvară

Pantofi de blugi de primăvară

Costum de primăvară pentru zilele reci

Spring Outfit Midi fusta adidași

Pantofi de îmbrăcăminte de primăvară

Primăvară de primăvară

Rochii de îmbrăcăminte de primăvară

Pantofi de îmbrăcăminte de primăvară cu metal

Primăvară de îmbrăcăminte de primăvară cu rochie

Moda de moda de primavara

Pantofi sport din rochie de primăvară

Primavara trendului

Primăvară Sport

Portbagaj de primăvară

Îmbrăcăminte de primăvară Trench Coat

Primavara trendului

tinuta de primăvară

1