Asigurați-vă unghiile false franceză – instrucțiuni + 20 idei minunate

Unghiile îngrijite sunt o necesitate pentru fiecare femeie. Există o varietate de modele de unghii și culori care sunt tendințe noi cu culori pop și decorațiuni uimitoare. Pentru o femeie de afaceri, unghiile sunt la fel de importante, dar în același timp trebuie să pară simple și perfecte. Clasicul absolut este designul unghiilor franceze. Dar o femeie de succes nu are timp să viziteze manichiuristul. Nu vă faceți griji, puteți face acest design unghiilor acasă. Am pregătit un manual foarte ușor pentru tine. Doar în 2 pași simpli veți avea toate ochii pe tine! Distrează-te!

Designul unghiilor franceze: instrucțiuni în 2 pași

Nail art manual francezDesignul unghiilor francez trebuie să fie foarte bine întreținut. De aceea, trebuie să pregătiți unghiile mai întâi. Scoateți cuticula unghiilor vizibile și introduceți unghiile cu un fișier de șlefuit. De asemenea, puteți înlătura cuticula cu scrumiță pentru cuticule sau pentru îndepărtarea cuticulelor.

Pasul 1

Nail Art franceză manual pas 1Pentru un aspect elegant, trebuie să accentuați marginea unghiei cu o vopsea albă. De asemenea, poți să faci glumele cu o pensulă, dar recomandarea noastră este să folosiți șabloane. Pur și simplu decojiți-vă și lipiți-vă de placa de unghii astfel încât marginea superioară se termină unde începe unghiul. Apoi vopsiți somonul alb, lăsați-l să se usuce bine și îndepărtați șabloanele. Atât de simplu și simplu!

Pasul 2

Nail art franceză manual pas 2

Acum, luciul vine în joc. Dar aici trebuie să acorzi atenție tonului pielii. Dacă pielea are o subtilă caldă, utilizați un lac bej. Pentru o subtilă albastră, albastră, luați roz. Lăsați vopseaua să se usuce și să luați stratul clar pentru ultimul pas. Ta-DAA! Sunt terminate! Un design de unghii colorat vă puteți face analogic. Urmați instrucțiunile de mai jos!

Instrucțiuni: Designul francez de unghii poate fi, de asemenea, colorat

Nail art tutorial francez

Pasul 1

Designul unghiilor Tutorial francez Pasul 1

1


Pasul 2

Designul unghiilor Tutorial francez Pasul 2

Pasul 3

Unghiul de design francez Tutorial Pasul 3

Cuiele franceze se pot potrivi de asemenea cu tendințele modei. Combinația dintre unghiile simple și elegante ale unghiilor și elementele extravagante și moderne este cu adevărat un ochi-catcher! De asemenea, puteți face cele mai multe dintre exemple. Obțineți idei din galeria noastră excelentă de imagini!

De asemenea, puteți îmbina designul 3D modern cu unghiile franceze 

Nail art francez 3D

Aduceți culoarea în designul unghiilor franceze 

Nail art francez albastru

O tendință absolută în 2016 este combinația franceză dintre negru și luciu

Unghii de unghii French Gloss Matt

Cu Glitter creați efectul elegant Ombré

Nail art franceză sclipici

Unghiile franceze sunt cele mai importante în designul unghiilor de nunta  

Nail art franceză sclipici

Nail art francez idee

Cristale franceze de unghii

Nail art francez alb-negru

Nail art franceză culori

Designul unghiilor franceze

Nail art roșu francez

Nail art francez negru

Nail art francez negru mat

Nailart francez de mai jos

Nail art Crăciun francez

Nail art zebra franceză

Nail art franceză lamaie

1