Șervețele sunt pliabile la Crăciun – idei și instrucțiuni

Organizarea Crăciunului perfect necesită, de obicei, mult efort și timp. De multe ori vă simțiți copleșiți și uitați că doar detaliile mici creează o atmosferă frumoasă și sociabilă. Acestea includ, de exemplu, șervețelele frumos pliate de pe masa festivă. Servetele Folding la Crăciun este de fapt o mică artă în sine, așa că în acest articol vă oferim câteva tutoriale și idei creative de care să vă inspirați. Vă dorim multă pliere și un Crăciun de neuitat!

Servetele se îndoaie la Crăciun - o mică artă în sine

Șervețelele pliază cele mai bune idei pentru CrăciunAsigurați serviete pentru Crăciun Asigurați inele de șervețelȘervețelele sunt pliabile pentru pomul de Crăciun

Șervețele de Crăciun nu sunt deloc dificile, dar necesită un pic de imaginație și creativitate. Prin urmare, am colectat în acest post tutoriale și imagini ideale care pot servi drept model. Deoarece șervețelele pline cu arta din hârtie sau din hârtie ar da cu siguranță ceva la masa festivă de Crăciun. În plus, ridurile sunt distractive și copiii dvs. pot dori să se alăture și ei, astfel încât ei nu se vor simți lăsați să se pregătească pentru petrecere. Este important doar ca servetele pe care le-ați selectat să fie potrivite cu setul de feluri de mâncare și cu fața de masă. Când se pliază, posibilitățile sunt pur și simplu nelimitate - brazi, stele, flori de lotus, cizme elvețiene și orice alte forme pe care le puteți gândi! Există, de asemenea, multe tutoriale video pe net care fac sarcina chiar mai ușoară. Șervețelele ștanțate consumă puțin timp (mai ales dacă nu aveți prea multă experiență cu ele), dar rezultatul este bine meritat - uitați-vă la fotografiile noastre pentru a vă vedea singuri!

Un șervețel tinker inel

Șervețele de Crăciun realizează inele de șervețel de casă

Șervețele de plată pentru bușteni de bomboane de bomboane de CrăciunȘervețelele sunt pliabile pentru fructe de bumbac

Când se pliază, nu poți folosi doar o tehnică interesantă, ci și diverse elemente decorative. O idee bună ar fi, de exemplu, să îndoiți servetele ca niște saci în care să poți pune nu numai vasele de tacâmuri, ci și vâsla sau bradul. O altă opțiune grozavă este să faceți singur un șervețel. Pentru acest scop pot fi folosite diferite materiale - arcuri, brățări, pâslă, hârtie, pietre, sârmă, margele ... Este important pentru impresia generală armonioasă la sfârșitul materialelor să se potrivească culoarea șervețelelor. Umbrele, cum ar fi roșu, alb, verde și brad, sunt tradiționale pentru Crăciun, dar alegerea culorilor este, mai presus de toate, o chestiune de gust.

Servetele se îndoaie ca frunzele de arțar

Servetele frunze de frunze de arțar pentru Crăciun

1

Șervețele pliate pentru frunzele de arțar din frunze

Șervețelele se îndoaie în colțurile superioare pentru Crăciun

Șervețele se îndoaie în colțul din dreapta sus la Crăciun

Ștergeți servetele pentru Crăciun pe spate

Șervețele se pliază în colțul din stânga la Crăciun

Ștergeți servetele pentru Crăciun în colțul din dreapta

Șervețele sunt pliabile la Crăciun

Ștergeți servetele pentru Crăciun cu degetele

Șervețelele arată foarte atrăgătoare atunci când sunt pliate în formă de frunză de arțar. În afară de șervețelele din orice culoare (de preferință confecționate din țesătură), aveți nevoie și de un inel de șervețel. În primul rând, trebuie să firiți șervețelul neted, să se răspândească și să se îndoaie în mijloc. Apoi, desfaceți colțurile din stânga și din dreapta sus ale jumătății, creând un triunghi. Îndreptați cu atenție șervețelul, având grijă să nu mâncați lucrurile. Pe partea din spate ar trebui să aliniați partea superioară a șervețelului. Acum, pliați cele două colțuri inferioare - dar de data asta în sus. Ultimul pas este de a îndoi șervețelul într-un număr egal de distanțe (așa cum se arată în fotografiile de mai sus). Țineți totul ferm cu mâna și când sunteți mulțumiți de formă, fixați șervețelul cu inelul cu inelul. Acum sunteți gata să decorați masa festivă!

Servetele se îndoaie la Crăciun - micile detalii creează atmosfera

Șervețele sunt pliabile la Crăciun Bilderanleitung Tannenbaum

Șervețele de plată pentru bradul de Crăciun față-verso

Șervețele sunt pliabile la vedeta de Crăciun

Șervețele sunt pliabile la piramida Crăciunului

Șervețele sunt pliabile la lumanarea de Crăciun

Șervețele pliate ca un pom de Crăciun arătau mai ales frumos. Există de fapt variante diferite și mai sus vă oferim un ghid detaliat de imagine, pe care îl puteți urma. Rezultatul ar fi cu adevărat impresionant dacă folosiți șervețele cu două fețe - de exemplu în roșu și verde. Stelele și florile de lotus sunt relativ ușor de făcut, dar pentru unele forme, cum ar fi lumânările, ar trebui să aveți o experiență cu origami. Troztdem merita efortul, pentru ca lumanarile arata foarte romantic si sunt un adevarat punct culminant pe masa. Sperăm că sugestiile noastre vă inspiră să vă surprindeți familia și oaspeții cu o masă de Crăciun decorată frumos!

1