Efectuarea de iepurași - idei de decorare eficiente pentru Paște

Efectuarea de iepurași – idei de decorare eficiente pentru Paște

Dacă doriți să creați un Paște de neuitat pentru familia dvs., puteți face ceva special cu copiii dvs. - de exemplu, făcând iepuri împreună. În acest articol, veți găsi idei deosebite de DIY și două ghiduri detaliate care vă pot ajuta. Distreaza-te!

Efectuarea iepurilor din șosete vechi - idei creative pentru Paste

din șosete vechi Iepurii fac idei creative pentru PaștiIepure de la șosete vechi originale crafting idei PașteIepurașii de Paște fac idei creative despre DIY

Iepurii sunt o parte inseparabilă și importantă a decoratiunilor pentru Paste și pot fi artizanale foarte ușoare. Puteți încerca cea mai simplă variantă cu șosete vechi, acasă. Pentru aceasta aveți nevoie de următoarele materiale: o ciorap puțin vechi, orez, ochi tulburi, pâslă, arc, minge de pâslă mare și benzi de cauciuc. Mai întâi trebuie să umpleți șoseaua cu orez și să legați două benzi de cauciuc în jurul acesteia, astfel încât să se creeze un corp cu un cap. Apoi lipiți o bucată de pâslă de pe corp - aceasta va fi burta iepurelui. Următorul pas îl reprezintă ochii rătăciți, o minge mare simțită la spate și nas (o bucată triunghiulară de pâslă). Dinții pot fi fabricați din două bucăți rectangulare identice de pâslă. În cele din urmă, legați bucla în jurul gâtului iepurelui și tăiați vârful șosetei în două pentru a face urechi.

Faceți iepurași pompom

Efectuarea de iepurași pompom din fire

Iepurii fac pomporii cu foarfeceIepurii își fac capul cu cravată

Bunnii de fire diferite

Iepurele fac urechile din materialul de împâslire

1

Iepurașii cu țepușele pe cap

Iepurii fac mingea din bumbac ca o coadă

Iepurii fac ca perlele negre ca ochi

Iepurele își fac ochii să-și prindă capul

Iepurii fac perla roz ca nas

Iepurele fac fire de nylon ca mușchi

Pink pearl nas și nylon hair whiskers

Iepurașul de iepurași legați pe cap

Pompom iepuraș original aspect

doi iepurași pompomi din fire diferite

Pompom iepurași

Idei DIY Bunnies din fire

Puteți face, de asemenea, iepuri moale "pompom" din fire groase. Mai întâi, realizați două pompomuri diferite din fire - pentru cap și corp. Formați pompomele cu foarfecele și le legați împreună. Apoi tăiați urechile simțite și lipiți-le cu capul în jos. Apoi, lipiți o minge de bumbac ca o coadă. Ochii iepurașului tău pot fi două perle negre. Pentru nas utilizați o perlă roz. Treceți niște bucăți de fir de nailon prin cuier și lipiți-le - vor servi ca musturi de iepurașul tău. Apoi atașați această compoziție cu clei pe capul iepurelui. Sunt deja terminate!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map