5 instrucțiuni artizanale pentru Crăciun: faceți decorațiuni de pom de Crăciun

V-a inspirat Crăciunul să faceți ceva frumos pentru decorarea casei? Dar poate aveți propriul dvs. calendar de advent, o coroană pentru ușa din față sau o decorare pentru pervazul și mantelul deja făcut, iar acum doriți să încercați ceva diferit? Apoi citiți acest articol! Iată 5 instrucțiuni simple de Craciun pentru Crăciun, care te pot ajuta să faci tu frumoase ornamente de pom de Crăciun.

Instrucțiuni de Craft pentru Crăciun: stele decorative

Asigurați-vă că sunteți de CrăciunInstructiuni de Craft pentru poinsettia originala de CraciunArticole de artizanat pentru Sărbători de Crăciun din hârtie

Cadou de Craciun de Craciun

Articole de artizanat pentru stele de hârtie colorate de CrăciunObiecte de artizanat pentru stele de hârtie colorate de Crăciun

colorate poinsettia din hârtie DIY

Bastelanleitungen pentru Crăciun stele de pe hârtie de muzică

Articole de artizanat pentru starul de hârtie originală de Crăciun

1

Obiecte de artizanat pentru stele de hârtie de Crăciun te face

Crezi că pomul de Crăciun are nevoie de bile și decorațiuni noi? Urmați unul dintre tutorialele Craft Crafting pentru a crea decorațiuni unice de pom de Crăciun! Ideile prezentate aici sunt ușor de făcut, astfel încât copiii dvs. pot participa. De exemplu, împreună pot face din stele hărți spectaculoase. În acest scop aveți nevoie de folie metalică colorată (de exemplu roșie sau aurie), un pahar, stilou, foarfece, lipici și fir. Mai întâi puneți paharul pe folie și spargeți-l cu stiloul. Apoi tăiați cercurile rezultate (numărul lor corespunde cu cel al stelelor). Luați un cerc și pliați-l în jumătate până când obțineți o piesă triunghiulară. Ar trebui apoi tăiată pentru a forma un romb (pentru acest scop ar trebui să folosiți foarfecele pentru a forma un alt punct simetric opus vârfului triunghiului). Va rămâne doar să deschideți biți pentru a vedea rezultatul! Cu fir și lipici puteți închide steaua terminată pe pomul de Crăciun.

Bastelanleitungen pentru Crăciun: îngeri din hârtie

Îngerul făcut din hârtie de muzică în sine face manuale de craft pentru Crăciun

Articole de artizanat pentru îngerii de hârtie interesante de Craciun

Podoabele de pom de Crăciun fac din îngeri niște îngeri mici

Meserii pentru îngerii de Crăciun din hârtie

Idei DIY pentru a face îngerii de hârtie de Crăciun cu copiii

Articole de artizanat pentru îngerii de hârtie din ghirlande de hârtie

Tutoriale de Craciun pentru Craciun Quilling Angel face-te

DIY Quilling Angel

Meserii pentru îngerii de Crăciun din hârtie

Instrucțiuni de Craft pentru Crăciun delicate figuri de înger din hârtie

O altă idee originală de crafting pe care o puteți încerca pentru dvs. este aceea de a face îngerii quilling. Poate că ați auzit de Quilling înainte - este o tehnică originală de fabricare folosind benzi de hârtie laminate. Pentru a face niște îngeri drăguți și mici, ai nevoie doar de foarfece, scobitori, clei, hârtie de hârtie și un suport pentru legume. Înfășurați fâșiile de hârtie pentru corpul și aripile lui Angel peste suportul de legume. Țineți-le în sus și lăsați adezivul să se usuce bine. Apoi împachetați mai multe benzi de hârtie pe o scobitoare până când discul rezultat este suficient de mare pentru cap. Capul este în cele din urmă lipit pe corp. Pentru a face bucle pentru îngerul vostru, luați cinci benzi de hârtie lungi de 10 centimetri. Acestea ar trebui, de asemenea, să fie laminate pe o scobitoare și apoi lipite pe cap. Gata!

Decoratiuni de pom de Craciun realizate din pâslă

Instrucțiuni de Craciun pentru Crăciun Pomul de Crăciun din pâslă

Pietrele de pomenire simțite înșiși fac instrucțiuni de Craft pentru Craciun

Instrucțiuni de Craft pentru Crăciun Bomboane de pom de Crăciun din pâslă

Meserii de Craciun pentru cadouri de Craciun

Oamenii de zăpadă plini fac manuale de Craft pentru Craciun

Instrucțiuni de Crafting pentru figurine de Crăciun Angel din pâslă

Dar puteți face și frumoase ornamente de pom de Crăciun folosind alte materiale - de exemplu, simțite. Pe net, puteți găsi multe tutoriale de crafting pentru Crăciun cu pâslă, deoarece este un material ieftin cu care puteți lucra ușor. Un pom de Crăciun realizate din straturi de pâslă, vă puteți face ușoară: Trebuie doar să taie bucăți în formă de stea în diferite Gröβen de verde simțit, această stivă pe unul pe altul și apoi se lipesc unul de altul, straturile individuale sau coase. Ceea ce lipsește încă este o pătrată, maro simțită pentru trunchi, o stea pentru "partea de sus" și o bandă pentru agățat. Felt poate drege baubles destul de Crăciun și personaje amuzante, de asemenea, ușor - ca înger, om de zăpadă și bufnițe SODAR dulceață și pinguini. Cadouri colorate mici din pâslă ar putea da, de asemenea, un aspect original copacului dvs. de Crăciun. Lăsați-vă imaginația să alerge sălbatic! Totuși, frumoasele idei de bijuterii de pom de Crăciun pot fi găsite aici.

Tinker cu conuri de pin

Instrucțiuni de artizanat pentru conuri de Crăciun decorate inițial de Crăciun

Instrucțiuni de Crafting pentru bufnita de Craciun amuzant

Idei de decorare de Craciun conuri de pin

Decoratiuni de Craciun cu conuri de pin

Obiecte de artizanat pentru Craciun Decorati conuri de pin cu sclipici

Îți place tinkering cu materiale naturale? Apoi avem o idee frumoasă doar pentru tine - meserii cu conuri de pin! Conurile de pin decorate inițial sunt doar perfecte ca decorațiunile de pom de Crăciun. Strângeți conuri de pin în diferite dimensiuni și utilizați culori diferite de lacuri de unghii pentru a le transforma în opere de artă reale! Conurile de pin pot fi, de asemenea, decorate cu margele sau pietre - pentru acest scop, aveți nevoie doar de un adeziv special pentru lemn.

Decor de Crăciun din aluat de sare

DIY decoratiuni de pom de Craciun din aluat sare necesare materiale

Bastelanleitungen pentru aluat sare de Crăciun pentru a pregăti

Bastelanleitungen pentru Crăciun Decupați cifrele din aluatul de sare

Figurile DIY din instrucțiunile de fabricare a aluatului de sare pentru Crăciun

Bastelanleitungen pentru cifrele de coacere de Craciun din aluat de sare în cuptor

Instrucțiuni de Craft pentru Crăciun Imagini de culoare din aluat de sare

Instrucțiuni de Craft pentru Crăciun Decorează cifrele din aluatul de sare cu vopsea

Instrucțiuni de Craciun pentru Crăciun Pregătiți figuri din aluat de sare pentru agățat

Bastelanleitungen pentru Crăciun Decorațiuni de pom de Crăciun din aluat de sare

Spectaculosul decor de Crăciun poate fi făcut și din aluat de sare. Veți avea nevoie de următoarele materiale: două cești de făină, o ceașcă de sare, o ceașcă de apă, un bolț, tăietori de bucate, o perie, vopsea acrilică, o bandă solidă și pietre de decorare la alegere. Urmăriți imaginea de mai sus pentru inspirație!

1