Maimuță ca un animal de companie – o idee bună?

Toată lumea știe că noi, oamenii, venim de la maimuțe. Chiar avem trăsături și caracteristici similare, atât de mulți oameni au în minte ideea de a avea o maimuță ca animal de companie. Dar există câteva întrebări cu care trebuie să se confrunte acești oameni înainte de a decide o astfel de mișcare.

maimuță ca un animal amuzantSunteți gata să aveți o maimuță sălbatică ca animal de companie?

maimuță ca un animal drăguțmaimuță ca un animal drăguț

maimuță ca un jucăuș de companie

maimuță ca un animal agresivmaimuță ca animal de companie mici

maimuță ca un animal drăguț

maimuță ca un animal amuzant

maimuță ca un animal de companie calm

1

maimuță ca un animal de companie frumos

maimuță ca un animal de companie calm

Ești într-adevăr și sută la sută sigur că vrei să adopți o maimuță ca pe un animal de companie? Nu uitați faptul că maimuțele sunt practic animale sălbatice. Deși sunt foarte dulci și prietenoși pentru tine ca mamifere mici - ei întotdeauna simt ca joaca. Dar acest comportament se schimbă în timp, pe măsură ce maimuțele devin mai mari și când încep să concureze. Apoi, în circumstanțe diferite, ele devin ușor iritabile și uneori se pot comporta agresiv. Nu gândiți-vă că toți maimuțele pe care le vedeți la televizor sau la Tiergarten sunt atât de nevinovați și prietenoși față de dvs. Vi se vor afișa maimuțe mai tinere. Animalele adulte sunt rar prezentate în afara acestui cadru. Chiar și maimuțele ridicate manual nu își schimbă comportamentul natural. Consecința adoptării unui mic copil de maimuță ar putea fi uneori dăunătoare - copilul este deconectat de la mama naturală și poate fi nevrotic.

Este chiar permisă în țara dvs. să ridice o maimuță?

maimuță ca animal de companie mici

maimuță ca un animal agresiv

În primul rând, familiarizați-vă cu faptul dacă țării dvs. i se permite să ridice o maimuță ca animal de companie. Dacă este permis, atunci trebuie să cunoașteți detaliile legilor și normelor care au intrat în vigoare în ceea ce privește adoptorii de maimuțe.

Aveți suficient spațiu la domiciliu?

maimuță ca un animal de companie bun

maimuță ca un jucăuș de companie

maimuță ca animal de companie mici

Gândiți-vă cu atenție dacă aveți suficient spațiu la domiciliu. Maimuțele nu sunt animale mici. Dacă nu sunteți sigur, atunci nu cumpărați o maimuță! Noțiuni de îmbrăcăminte în apartamente nu este corect pentru maimuțe! Maimuțele au multe nevoi, dar mai presus de toate o nevoie de libertate! Prin urmare, se recomandă ridicarea unei maimuțe într-o casă, astfel încât să aibă suficient spațiu pentru a merge. După cum știți deja, maimuțele se simt ca și cum se joacă și din când în când chiar devin deprimați când nu li se acordă suficientă atenție. În plus, maimuța are nevoie de un loc minunat de a dormi - este mai bine dacă încerci să construiești ceva de genul cuib de maimuțe. În plus, condițiile climatice din casa dvs. trebuie să se potrivească cu cele ale animalului.

A avea maimuță ca animal de companie este o sarcină responsabilă

maimuță ca animal de companie mici

maimuță ca un copil de companie

maimuță-ca-animale de companie dulce

Având o maimuță ca un animal de companie este o sarcină responsabilă, astfel încât să ia suficient timp pentru a cântări avantajele și dezavantajele acestei idei bine!

1