Eye Tattoo Design – și 34 exemple minunate

Tatuajul pentru ochi poate fi cu adevărat fascinant și este bine primit de ambele sexe. În afara faptului că un tatuaj pentru ochi atrage imediat atenția, are și un simbol. Veți fi surprins de cât de multe variații de design ale tatuajelor ochiului există. Unii preferă ochiul adevărat, alții preferă o versiune elaborată. Unii ca ochii de pisică sau șarpe, alții sunt mulțumiți de ochiul uman. Dacă sunteți interesat de acest subiect, veți găsi informații utile în acest post.

Semnificația și simbolismul tatuajului ochiului

triunghi ochi tatuaj simbolUnul și același tatuaj pentru ochi poate avea un înțeles diferit în funcție de persoană. Tatuajul pentru ochi ar putea reprezenta pur și simplu ceea ce crezi sau ce îți imaginezi. Acest lucru ar putea sugera ceva de genul viziune, viață, religie, orientare, mentalitate și imaginație, ființă interioară, inteligență, securitate, intuiție sau chiar o previziune viitoare.

Desene pentru un tatuaj pentru ochi - Ochiul lui Horus

albastru tatuaj horusaugeAcest simbol din Egipt este foarte popular în zilele noastre. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de "Eye of Ra". Legenda cunoscută sub ochiul lui Horus este că Horus a luptat împotriva Seth pentru succesiunea pe tron. Horus se spune că a avut Luna ca ochiul stâng și soarele drept ochiul drept. El la învins pe Seth, dar și-a pierdut ochiul stâng în timpul luptei. Horus a primit apoi un ochi nou de la zeul Troth.
Horus este numit și zeul cu capul de șoim. Descrierea ochiului Horus este inspirată de imaginea de șoim. Un design de tatuaje bazat pe acesta este unic și arată caracterul său. Poate simboliza sprijinul și vindecarea, dar și furia și resentimentele răzbunate.

Al treilea ochi - cel mai popular design tatuaj pentru ochi

ochi mici tatuaj

Al treilea ochi este asociat cu iluminarea, intuiția, înțelepciunea interioară și clarviziunea. În tradiția hindusă, budistă și indiană, al treilea ochi este descris ca un punct în mijlocul frunții. Nu este nevoie să faceți un tatuaj în stea pentru a explica semnificația acestui simbol. Fiți creativi și creați propriul dvs. tatuaj pentru ochi și lăsați-vă magnifica interioară să fie un loc de întâlnire.

Ochiul de protecție

ochi de tatuaj de design de design

Ochiul protector este de asemenea numit ochiul lui Dumnezeu. Adesea este reprezentat ca un ochi uman într-un triunghi înconjurat de raze de soare. Ochiul protector are o lungă asociere cu creștinismul. Conform acestei religii, ochiul mistic poate să sublinieze că există învățătură caritabilă a puterii divine.

Tatuaj ochi ca talisman împotriva ochilor răi

1

hamsa simbol tatuaj ochiTimp de secole, oamenii purtau talismani pentru a se proteja de privirile rele și de răul asociat. Astfel de tatuaje seamănă cu amuletul turc Nazar - un ochi format din cercuri concentrice albastre și albe, dar și reprezentând mâna Fatimului - un ochi desenat în palma mâinii. Aceste simboluri sunt menite să trimită energia malefică înapoi celui care la trimis. Aceste tatuaje înseamnă siguranță, răbdare, loialitate, credință și perseverență.

Alte idei pentru un tatuaj pentru ochi

biceps tatuaj dragon ochi

De fapt, un tatuaj pentru ochi poate fi proiectat în moduri diferite. Adesea, un animal este selectat mai întâi, ceea ce te face să te simți deosebit de atras de caracteristicile sale, iar apoi ochiul acelui animal este folosit ca bază pentru un design de tatuaj. Pisicile sunt o alegere foarte populară. Ai putea alege o specie nativă. Cel mai bine este să te uiți la multe motive diferite. Acest lucru vă va stimula imaginația și veți vedea câte posibilități de proiectare există.
Dacă alegeți un design, nu vă lăsați să vă distrați de scopul și focalizarea, de ce ați ales un tatuaj și despre ce este vorba. Numai dacă sunteți încrezători și pe deplin convinși de concept, veți proiecta un design de tatuaj care vă place și, cu atât mai important, poate trăi cu. Tatuajul pentru ochi ar trebui să aibă un înțeles special pentru dvs. și să vă ajute să mergeți înainte.
Iată câteva exemple de tatuaje pentru ochi:

piramida ochi tatuaj

simptome de ochi tatuaj de sân

ochi tatuaj motiv francmason

all-seeing tatuaj braț ochi

ochii tatuaj înapoi

ochii tatuaj dezvăluind adevărul

motivul tatuaj motiv de providență

biomecanic design tatuaj ochi

colorat ochi tatuaj șablon

Cat de design tatuaj ochi

ochi design tatuaj

ochi tatuaj șablon

degetul mic tatuaj design ochi

design atractiv ochi tatuaj

ochi mari tatuaj oglindă a sufletului

iluminati simbol tatuaj ochi

ochi de încheietura ochilor tatuaj ceas de sticlă spart

ochi talisman protecție tatuaj

realist ochi tatuaj culori colorate

mare tatuaj ochi in inima

ochi tatuaj horus sensul ochilor

simbolic sensul tatuaj ochii

Mason tatuaj pentru ochi

negru alb ochi tatuaj șablon

ochi tatuaj abstract design

al treilea tatuaj pentru ochi

hamsa ochi tatuaje ochi

Tatuaj ochi albastru Nazar

acuarelă tatuaj ochi

ochii tatuaj idei

realist design tatuaj ochii

alb negru ochi tatuaj arbori natura

păianjen motive ochi tatuaj

Horus tatuaj colorat ochi portocaliu

ochi mari tatuaj roșu craniu

ochi tatuaje nazar talisman

tatuaj pentru ochii animalelor

tatuaj ochi de design

simbolic tatuaj ochi

al treilea tatuaj pentru ochi

ochiul designului de tatuaje horus

Horus ochi tatuaj ochi

ochi de design tatuaj providență

creativ ochi tatuaje idei

1